Μενού
  • Α-
  • Α+

Ελεύθερος αφέθηκε ο 36χρονος Κρητικός, ο οποίος συμμετείχε στο επεισόδιο με την καταδίωξη και την επίθεση στους Γερμανούς τουρίστες στον Μυλοπόταμο. Ο 36χρονος οδηγήθηκε νωρίτερα την Πέμπτη στον ανακριτή, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για την καταδίωξη και επίθεση στους Γερμανούς τουρίστες που βρέθηκαν στον Μυλοπόταμο. Ο 36χρονος θα παραμείνει ελεύθερος μέχρι να οριστεί δικάσιμος, όπως αναφέρει το cretapost.gr. 

Βασικός κατηγορούμενος της υπόθεσης είναι ο 38χρονος από την Κρήτη που οδηγούσε το 4Χ4 με το οποίο καταδίωξε τους τουρίστες με το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο. Εις βάρος του έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα βαριάς σκοπούμενης βλάβης κατά συρροή με ρατσιστικά κίνητρα.

Εν τω μεταξύ, τις τελευταίες ημέρες έχει δει το φως της δημοσιότητας ένα βίντεο-ντοκουμέντο που δείχνει την επίθεση των Κρητικών σε βάρος των Γερμανών. Με το αγροτικό τζιπ ουσιαστικά καβάλησαν το αυτοκίνητο των Γερμανών που έτρεξαν να γλιτώσουν από αυτή την πραγματικά τρελή και επικίνδυνη καταδίωξη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA