Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Ρούλα Πισπιρίγκου με επιστολή της ευχαριστεί τον δικηγόρο, Οθωνα Παπαδόπουλο, για τη συνεργασία που είχαν μέχρι να αναλάβει την υπόθεση με τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα ο Αλέξης Κούγιας. Ο γνωστός ποινικολόγος δημοσίευσε την επιστολή της Ρούλας Πισπιρίγκου, επειδή «δεν διαθέτει μέσα κοινωνικής δικτύωσης», για να τον ευχαριστήσει για τη συνεργασία που είχαν μέχρι σήμερα.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου κάνει λόγο για «δικαστική τραγωδία» και ευχαριστεί τον Όθωνα Παπαδόπουλο για το «πόσο υπεράνθρωπα αγωνίστηκε για να αποδείξει την αθωότητά της». Μάλιστα, εξηγεί ότι η απόφαση για την επιλογή του Αλέξη Κούγια ήταν κυρίως της οικογένειάς της. Καταλήγει, λέγοντας ότι δεν θα ξεχάσει ποτέ «το πόσο της συμπαραστάθηκε σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές» και ότι θα «του είναι ευγνώμων για όλη της τη ζωή».

Η επιστολή της Ρούλας Πισπιρίγκου στον Οθωνα Παπαδόπουλο

«Αγαπητέ Όθωνα δεν θα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου το πόσο πολύ με στήριξες από την πρώτη στιγμή της δικαστικής τραγωδίας, την οποία αντιμετωπίζω και πόσο υπεράνθρωπα αγωνίστηκες για να αποδείξεις την αθωότητά μου. Είσαι ένας θαυμάσιος άνθρωπος και ένας ικανότατος και έντιμος δικηγόρος. Η απόφαση για την επιλογή του συναδέλφου σου κ. Κούγια για να με υπερασπιστεί ήταν κυρίως της οικογενείας μου, η οποία και με στηρίζει οικονομικά και στην οποία κι εγώ συμφώνησα. Δεν θα ξεχάσω ποτέ το πόσο μου συμπαραστάθηκες σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές και πόσο αγωνίστηκες για να αποδείξεις την αθωότητά μου. Θα σου είμαι ευγνώμων για όλη μου τη ζωή».

Από τη μεριά του, ο Όθωνας Παπαδόπουλος δήλωσε νωρίτερα την Πέμπτη ότι η λύση της συνεργασίας του με την Ρούλα Πισπιρίγκου επήλθε με κοινή συμφωνία και δεν έχει σχέση με τον μέχρι σήμερα χειρισμό της υπόθεσης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA