Μενού
  • Α-
  • Α+

Ημέρα εξελίξεων η σημερινή για την υπόθεση των δυο κρητικών που κατηγορούνται ότι επιτέθηκαν σε Γερμανούς τουρίστες στον Μυλοπόταμο. Στις 12:30 το μεσημέρι, αναμένεται να περάσει το κατώφλι της ανακρίτριας Ρεθύμνου ο 38χρονος ο οποίος είναι βασικός κατηγορούμενους της υπόθεσης, καθώς ήταν ο οδηγός του αγροτικού αυτοκινήτου που όπως έχει φανεί και στο σχετικό βίντεο από κάμερα ασφαλείας εμβόλισε το όχημα των τουριστών. Υπενθυμίζεται πως ο 38χρονος κατηγορείται για απόπειρα βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης με ρατσιστικά χαρακτηριστικά.

Χθες ο 36χρονος συνοδηγός του οχήματος (και αδερφός του 38χρονου) οδηγήθηκε στην ανακρίτρια Ρεθύμνου η οποία τον άφησε ελεύθερο χωρίς περιοριστικούς όρους. Παράλληλα, το πρωί της Πέμπτης, το κατώφλι του δικαστικού μεγάρου πέρασε ο ένας εκ των Γερμανών τουριστών μαζί με το δικηγόρο τους προκειμένου να παραλάβουν τη δικογραφία της υπόθεσης κάτι που, όμως, τελικά δεν έγινε. Ίσως αυτό να καταστεί εφικτό σήμερα ή και μέσα στις επόμενες ημέρες. Ο συγκεκριμένος τουρίστας είναι ο μοναδικός, πλέον, από την οικογένεια που παραμένει στην Κρήτη αφού όλοι οι υπόλοιποι, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πηγές, έχουν επιστρέψει στην πατρίδα τους.

Δίπλα στο αστυνομικό τμήμα έγινε το σοβαρό επεισόδιο

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της… δημοσιότητας για το σοβαρό επεισόδιο που εκτυλίχθηκε στον Μυλοπόταμο με τους δύο νταήδες Κρητικούς να καταδιώκουν και να επιτίθενται σε Γερμανούς τουρίστες. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα εκτυλίχθηκαν σε κεντρικό σημείο του Περάματος ενώ στα 50 περίπου μέτρα βρίσκεται το αστυνομικό τμήμα της περιοχής.Μάλιστα, παρά τα ουρλιαχτά, τις φωνές και τα σπινιαρίσματα ουδείς από το αστυνομικό τμήμα δεν βγήκε να ελέγξει την κατάσταση.

Όπως φαίνεται και από το βίντεο που δείχνει καρέ – καρέ όλα όσα συνέβησαν μόνο οι κάτοικοι επιχείρησαν, με κίνδυνο της ζωής τους, να βοηθήσουν τους τουρίστες.Το σοβαρό αυτό επεισόδιο που σημειώθηκε στις 19 Αυγούστου στο κέντρο του Περάματος στον Μυλοπόταμο δεν είναι το μοναδικό.

Αντίθετα, συνεχώς κατεβαίνουν από τα γύρω χωριά νεαροί με 4X4 και παρενοχλούν με την οδηγική τους συμπεριφορά τους κατοίκους. «Οι τραμπουκισμοί στο δρόμο από νεαρούς με 4Χ4 είναι καθημερινό φαινόμενο. Δεν έχουν υπάρξει τόσο σοβαρά περιστατικά όπως αυτά με τους τουρίστες αλλά υπάρχει πρόβλημα», επισημαίνει κάτοικος της περιοχής ενώ την ίδια ώρα τονίζει πως οι περισσότεροι δεν καταγγέλλουν τέτοια περιστατικά επειδή φοβούνται.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA