Μενού
  • Α-
  • Α+

Αγιο είχε μια ηλικιωμένη γυναίκα στο Κερατσίνι όταν κατά τη διάρκεια της σφοδρής καταιγίδας της περασμένης Τετάρτης επιχείρησε να βγει στο δρόμο αλλά παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά! Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι όταν η ηλικιωμένη προσπάθησε να φύγει από το πεζοδρόμιο και να διασχίσει την οδό Βυζαντίου την ώρα που τα νερά της βροχής κατέβαιναν με ορμή.

Δυστυχώς, για την ίδια, ωστόσο, έχασε την ισορροπία της, έπεσε με δύναμη στο οδόστρωμα και τραυματίστηκε. Ο ιδιοκτήτης του καφέ που βρίσκεται δίπλα, με μία αστραπιαία κίνηση «πετάχτηκε» στο δρόμο, βρέθηκε δίπλα της και κατάφερε να τη σηκώσει και βέβαια να αποτρέψει τα χειρότερα.

Τη δραματική σκηνή έχει καταγράψει κάμερα κλειστού κυκλώματος του καταστήματος. «Βλέπω μία κυρία η οποία θέλει να κατέβει στο δρόμο. Της είπαμε να μην κατέβει αλλά εκείνη επέμενε. Δε θα έπρεπε να κατέβει. Θα έπρεπε να περιμένει, όπως, περίμεναν όλοι μέχρι να κοπάσει η καταιγίδα. Και μόλις την είδα να πέφτει δεν το σκέφτηκα καθόλου» είπε ο ιδιοκτήτης του καταστήματος στην κάμερα του Alpha και πρόσθεσε:

«Το νερό ήταν περίπου 30-40 πόντους. Αλλά επειδή είναι κατηφορικός ο δρόμος, είχε μεγάλη ορμή το νερό και πατώντας το πόδι έχασε την ισορροπία της, έπεσε κάτω και την κυλούσε με την ορμή. Πρόλαβα γιατί οι δυο κύριοι που καθόντουσαν εδώ έξω σάστισαν. Τα χάσανε. Πρόλαβε την κυρία πριν τη βάλει η ορμή του νερού στη λεωφόρο Δημοκρατίας. Υπήρχαν πολλά αρνητικά σχόλια για τους δυο κυρίους αλλά το ξαναλέω σάστισαν και απλά πετάχτηκα εγώ από μέσα. Σας λέω είχα ψυχραιμία. Τίποτα παραπάνω». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA