Μενού
  • Α-
  • Α+

Τρεις σταθμοί του μετρό θα είναι κλειστοί, αυτό το διήμερο, λόγω της επικείμενης επέκτασης της Γραμμής 3 προς τον Πειραιά. Συγκεκριμένα, η ΣΤΑΣΥ Α.Ε. έχει ανακοινώσει από την Πέμπτη (25/8) πως οι σταθμοί «Νίκαια», «Κορυδαλλός» και «Αγία Βαρβάρα» της Γραμμής 3 (μπλε) του μετρό θα παραμείνουν κλειστοί, το Σαββατοκύριακο (27-28/8), λόγω των δοκιμαστικών δρομολογίων προς τον Πειραιά στο πλαίσιο της επικείμενης επέκτασης του υπόγειου σιδηροδρομικού δικτύου.

Συγκεκριμένα, σε σχετική ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ επισημαίνεται: «Η ΣΤΑ.ΣΥ. ενημερώνει το επιβατικό κοινό, πως το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 27-28/08/2022, οι σταθμοί του μετρό "Νίκαια", "Κορυδαλλός" και "Αγία Βαρβάρα" θα παραμείνουν κλειστοί και η Γραμμή 3 θα λειτουργεί στο τμήμα "Αεροδρόμιο – Αγία Μαρίνα". Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Γραμμή 3 του μετρό τίθενται σε ισχύ λόγω της διενέργειας δυναμικών δοκιμών από τον επίσταθμο Αγίας Μαρίνας μέχρι το Δημοτικό Θέατρο, στο πλαίσιο της επικείμενης λειτουργίας της επέκτασης της Γραμμής προς Πειραιά».

Ακόμα, η ΣΤΑΣΥ Α.Ε. τονίζει πως οι επιβάτες κατά τα παραπάνω χρονικά διαστήματα θα εξυπηρετούνται στο τμήμα «Αγία Μαρίνα – Νίκαια» από την προσωρινή λεωφορειακή γραμμή «Χ50 Αγία Μαρίνα – Νίκαια», στη δημιουργία της οποίας προχωρά ο ΟΑΣΑ. Οι επιβάτες, επίσης, μπορούν να ενημερώνονται αναλυτικά για τους χρόνους διέλευσης των αεροδρομιακών συρμών από κάθε σταθμό, καθώς και για τα πρώτα και τελευταία δρομολόγια στην ιστοσελίδα της ΣΤΑ.ΣΥ., «Δρομολόγια – Γραμμή 3 Μετρό».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA