Μενού
  • Α-
  • Α+

Επειτα από επτά περίπου χρόνια φαίνεται πως βρέθηκε ο δράστης του διπλού εγκλήματος στην Αίγινα όταν μία γυναίκα και ο ανιψιός της κάηκαν ζωντανοί μέσα στο σπίτι τους. Η σύλληψη στη Μάλτα ενός 36χρονου που σε βάρος εκκρεμούσε του ευρωπαϊκό ένταλμα όπως όλα δείχνουν σχετίζεται άμεσα με το συγκεκριμένο στυγερό έγκλημα. Μάλιστα, το DNA του φερόμενου δράστη που βρήκαν οι ερευνητές της αστυνομίας σε έναν σκούφο, όπως ανέφερε η ΕΡΤ, μέσα στο σπίτι, στην Αίγινα, βοήθησε την Ασφάλεια Αττικής να εξιχνιάσει το διπλό έγκλημα.

Διαβάστε ακόμη: Αίγινα: Αυτός είναι ο 36χρονος που φέρεται να έκαψε ζωντανούς μία γυναίκα και τον ανιψιό της πριν 7 χρόνια

Η Ελλάδα είχε εκδώσει διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον 36χρονο κακοποιό, με τις Αρχές της Μάλτας να προχωρούν στη σύλληψή τους, αξιοποιώντας τα στοιχεία της εξέτασης DNA, από τα οποία ταυτοποιήθηκε.

Ο δράστης είχε μπει στο σπίτι της 70χρονης ιδιοκτήτριας καταστήματος σουβενίρ στην Αίγινα, ξυλοκόπησε την άτυχη γυναίκα και τον ανιψιό της μέχρι λιποθυμίας προκειμένου να τους αποκαλύψουν που έκρυβαν 800.000 ευρώ. Όταν έχασαν τις αισθήσεις τους τούς μετέφεραν σε ένα δωμάτιο κι αφού τους σκέπασαν με ρούχα τους έκαψαν ζωντανούς.

Σύμφωνα με τα όσα είχα γίνει γνωστά, στο σπίτι δεν είχε εντοπιστεί κάποιο μπιτόνι εύφλεκτου υλικού. Οι δράστες είχαν τοποθετήσει παπλώματα και κουρτίνες πάνω στο κρεβάτι και στο πάτωμα, τους έβαλαν φωτιά κι από πάνω τοποθέτησαν τα θύματα για να καούν.

Δείτε το βίντεο από τη στιγμή που ο δράστης οδηγείται στις εισαγγελικές αρχές της Μάλτας:

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA