Μενού
  • Α-
  • Α+

Από την παρατηρητικότητα ενός τουρίστα ανακαλύφθηκε ένα μακάβριο εύρημα στο Κάτω Κουφονήσι, καθώς βρέθηκαν δύο σοροί σε προχωρημένη σήψη, οι οποίοι είχαν τοποθετηθεί σε σακούλα. Πιθανώς βρίσκονται στην θάλασσα για περισσότερο από έναν χρόνο. Σύμφωνα με τον Διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας του νοσοκομείου Νάξου, Βασίλη Ραπτάκη που μίλησε στο Naxostimes, κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται για έναν ενήλικα και έναν έφηβο. Μάλιστα, εξετάζεται το ενδεχόμενο να πρόκειται για μετανάστες.

Διαβάστε ακόμη: Τραγωδία στη Νάξο: Σε ανακοπή καρδιάς φέρεται να οφείλεται ο πνιγμός της 36χρονης

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, τις σορούς εντόπισε μέσα σε λευκές σακούλες ο Ιταλός καπετάνιος θαλαμηγού, στην παραλία Φυκιό στο Κάτω Κουφονήσι. Αμέσως ενημέρωσε τις αρχές και στελέχη του Λιμενικού μετέφεραν τις σορούς στο νοσοκομείο Νάξου ώστε να γίνουν οι πρώτες εκτιμήσεις. Οι σοροί θα μεταφερθούν στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά, για τη διενέργεια νεκροψίας νεκροτομής.

Δεν μπορούσαν να ξεχωρίσουν εάν ήταν άνθρωπος ή ζώο

Νωρίτερα, οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για μία σορό η οποία ήταν μάλιστα σε τόσο προχωρημένη σήψη που δεν μπορούσαν να ξεχωρίσουν εάν πρόκειται για άνθρωπο ή ζώο. Την ίδια ώρα το Λιμεναρχείο της Νάξου έχει αναλάβει την έρευνα της υπόθεσης, η οποία «έσκασε» στο νησί λίγη ώρα μετά τον φρικτό θάνατο 36χρονης μπροστά στα μάτια του παιδιού της σε πισίνα καφετέριας στην περιοχή της Πλάκας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA