Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε εξέλιξη βρίσκεται το θρίλερ με τις σορούς που εντοπίστηκαν στα Κουφονήσια σε προχωρημένη σήψη. Οι Αρχές που ερευνούν την υπόθεση εξετάζουν και το ενδεχόμενο τα ευρήματα να σχετίζονται με ναυάγιο που είχε συμβεί στην ευρύτερη περιοχή πριν από περίπου εννέα μήνες και συγκεκριμένα τον περασμένο Δεκέμβριο στη Φολέγανδρο. Τότε είχε βυθιστεί σκάφος που μετέφερε μετανάστες, από το οποίο είχαν διασωθεί μόλις 13 χωρίς ποτέ να διευκρινιστεί ο ακριβής αριθμός όσων βρίσκονταν πάνω στο πλοιάριο που βυθίστηκε.

Διαβάστε ακόμη: Κουφονήσια: Συνεχίζεται το θρίλερ με τις δύο σορούς μέσα σε σακούλα - Μπορεί να ήταν έως και 2 χρόνια στο νερό

Οπως αναφέρει το naxospress τους επόμενους μήνες εντοπίστηκαν άλλοι 15 σοροί σε προχωρημένη σήψη σε Νάξο - Ηρακλειά - Πάρο - Σίκινο - Καρδιώτισσα και Φολέγανδρο. Το γεγονός πως και οι δύο σοροί που εντοπίστηκαν είναι σε προχωρημένη σήψη ενισχύει το ενδεχόμενο να προέρχονται από τη συγκεκριμένη τραγωδία στις Κυκλάδες.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα από τη Νάξο η πρώτη ταυτοποίηση μιλάει για σορούς ενήλικα και ανήλικο χωρίς όμως να υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες καθότι μιλάμε για συγκεκριμένα οστά (πχ λεκάνη ή κνήμης) που μέσω της νεκροψίας - νεκροτομής στον Πειραιά θα δώσουν ασφαλέστερες απαντήσεις. 

Παράλληλα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι δύο σοροί δεν εντοπίστηκαν μέσα σε σακούλες, αλλά τοποθετήθηκαν εκεί ώστε να μεταφερθούν από τις Λιμενικές Αρχές έπειτα από την ενημέρωση του καπετάνιου της θαλαμηγού που τις εντόπισε στη θάλασσα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA