Μενού
  • Α-
  • Α+

Οργή και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες από ένα χωριό της Ηπείρου, όπου ένας γάιδαρος έζησε μαρτυρικές στιγμές, καθώς ο οδηγός αγροτικού οχήματος τον έσερνε για απόσταση μεγαλύτερη του ενός χιλιομέτρου. Το απαράδεκτο και εξοργιστικό αυτό περιστατικό εκτυλίχθηκε σε κεντρικό δρόμο της περιοχής Γραμμένο του Δήμου Ζίτσας, στην Ηπειρο, με τους κατοίκους να αναστατώνονται βλέποντας τα αίματα που έτρεχαν από το άτυχο ζώο.

Επρεπε να βάλουν τις φωνές οι κάτοικοι για να σταματήσει το αμάξι ο ασυνείδητος οδηγός, ο οποίος μάλιστα όταν οι παριστάμενοι του ζήτησαν τον λόγο ισχυρίστηκε ότι δεν είχε αντιληφθεί πως το έσερνε! Το γαϊδουράκι είχε γεμίσει πληγές και αφέθηκε στην άκρη του δρόμου ενώ στη συνέχεια ο οδηγός έγινε... καπνός.

Οπως αναφέρει η ιστοσελίδα epiruspost.gr, η Αστυνομία έφτασε άμεσα στο σημείο και αναζητά ακόμα τον δράστη ενώ το φιλοζωικό σωματείο Ιωαννίνων που κινητοποιήθηκε από την πρώτη στιγμή καταγγέλλει ότι το ζώο έχει εξαφανιστεί και εκείνο και το μόνο που βρήκαν είναι σπλάχνα από τον γάιδαρο στην καρότσα του αγροτικού. «Ψάχναμε το δύστυχο ζώο για ώρες μήπως και σταθεί δυνατό να το σώσουμε.. Αντ΄αυτού βρήκαμε σπλάχνα από μεγάλο ζώο στην καρότσα του αγροτικού οχήματος να κατασπαράσσονται από πολλά εξαθλιωμένα σκυλιά έξω από τον στάβλο του», τόνισε χαρακτηριστικά το σωματείο.

Σύμφωνα με το epiruspost.gr τα σπλάχνα έχουν μεταφερθεί στην Κτηνιατρική Υπηρεσία ενώ η έρευνα της Αστυνομίας είναι σε εξέλιξη. Αξίζει εδώ να σημειωθεί πως η ευαισθητοποίηση των κατοίκων του χωριού ήταν τεράστια, το ίδιο και η κινητοποίηση που έκαναν για να σωθεί το γαϊδουράκι από τη βάναυση κακοποίηση.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA