Μενού
  • Α-
  • Α+

Θλίψη επικρατεί στη Νάξο μετά τον θάνατο 36χρονης σε πισίνα μπροστά στα μάτια του παιδιού της που δεν ξεπερνούσε τα 3 χρόνια ζωής. Την στιγμή που πήγε με το παιδί της να παίξουν σε παιδική πισίνα τοπικής επιχείρησης στην Πλάκα Νάξου, υπέστη ανακοπή, όπως δείχνουν μέχρι τώρα τα στοιχεία, και άφησε την τελευταία της πνοή μπροστά στα μάτια άλλων παιδιών, όσο το δικό της έκλαιγε. 

Διαβάστε ακόμη: Ιωάννινα: «Δεν το κατάλαβα» λέει για τον γάιδαρο που έσερνε με το αυτοκίνητο - «Τον τραβούσε από το αυτί για να σηκωθεί»

«Δεν κατάλαβα τι έγινε. Είδα ότι κάτι συνέβαινε αλλά νόμιζα ότι η κοπέλα κάνει αστεία…» φέρεται να είπε το μεγαλύτερο παιδί από αυτά που βρίσκονταν μέσα στην πισίνα. Οι άνθρωποι του καταστήματος και κάποιοι από αυτούς που βρίσκονταν εκεί κατάλαβαν ότι κάτι δεν πάει καλά. Τρομοκρατημένοι, έτρεξαν στην πισίνα και έβγαλαν έξω την κοπέλα, χωρίς τις αισθήσεις της. Προσπάθησαν να δώσουν τις πρώτες βοήθειες αλλά μάταια. Κάλεσαν το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και την αστυνομία, σύμφωνα με το naxostimes.gr. 

Το μικρό παιδί της, φώναζε και έκλαιγε, χωρίς ωστόσο να έχει αντιληφθεί τι ακριβώς έχει συμβεί στη μητέρα του. Η 36χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Νάξου με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Το ανήλικο παιδί της, ανέλαβαν οι αστυνομικές αρχές που το οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα μέχρι που ειδοποιήθηκαν οι συγγενείς του και το πήραν λίγο αργότερα.

Δεν φώναξε για βοήθεια

Όπως αναφέρουν μαρτυρίες η 36χρονη δεν φώναξε καν «βοήθεια» ούτε κανείς αντιλήφθηκε να κάνει κάποια κίνηση που να μαρτυρά αυτό που της συνέβαινε. Ωστόσο, σύμφωνα πάντα με την τοπική ιστοσελίδα, σύμφωνα με τις μετρήσεις που έγιναν από τις αρχές, το νερό στην πισίνα ήταν ρηχό και δεν ξεπερνούσε τα 70 εκατοστά και για το λόγο αυτό εξετάζεται το ενδεχόμενο εάν ο θάνατος της άτυχης γυναίκας οφείλεται σε πνιγμό ή σε παθολογικά αίτια.

Η σορός της, μεταφέρθηκε στην ιατροδικαστική υπηρεσία Πειραιά όπου η νεκροψία αναμένεται να ρίξει φως για τα ακριβή αίτια του θανάτου της. Να σημειωθεί ότι η επιχείρηση διαθέτει δύο πισίνες, μία για ενήλικες και μία παιδική και πληρούσε όλες τις προϋποθέσεις για την ασφάλεια των κολυμβητών αφού υπήρχαν υπεύθυνοι γι’ αυτές, όπως ορίζει ο νόμος. Η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια της Αστυνομίας που συνέλαβε τους δύο ιδιοκτήτες της επιχείρησης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA