Μενού
  • Α-
  • Α+

Χρηματικές διαφορές με την νεκρή γυναίκα και τον σύζυγό της, φέρεται να υποστήριξε πως είχε ο δράστης της άγριας δολοφονίας που έγινε χθες (28/8) το μεσημέρι στην Κυψέλη, στη μέση του δρόμου. Ενας υπήκοος Μπαγκλαντές μαχαίρωσε επανειλημμένα την 36χρονη γυναίκα, η οποία κατέληξε από τα βαρύτατα τραύματά της.

Ο  δράστης, είπε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν μετά τις καταθέσεις και τις περιγραφές των αυτοπτών μαρτύρων, αλλά και ύστερα από την ταυτοποίησή του από τον σύζυγο της θανούσης ότι «η γυναίκα αυτή μου χρώσταγε λεφτά. Τη φώναξα κάτω από το σπίτι της για να συζητήσουμε. Οταν κατέβηκε της ζήτησα τα λεφτά. Εκείνη δεν μου τα έδινε και άρχισε να φωνάζει. Τότε ήταν που τη χτύπησα».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 40χρονος φέρεται να έχει ομολογήσει το έγκλημα και να περιέγραψε στους αστυνομικούς τις λεπτομέρειες του εγκλήματος. Την Αστυνομία ειδοποίησε ο σύζυγος της 36χρονης, ο οποίος έδωσε και χρήσιμα στοιχεία για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του. Οσον αφορά στην άτυχη γυναίκα, διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», αλλά είχε ήδη εκπνεύσει λόγω της ακατάσχετης αιμορραγίας.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι βρέθηκε το μαχαίρι του εγκλήματος, για το οποίο ο 40χρονος από το Μπαγκλαντές φέρεται να είπε ότι το είχε αγοράσει από κατάστημα. Το έγκλημα τελέστηκε περί τις 15:00 το μεσημέρι της Κυριακής (28/8).

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA