Μενού
  • Α-
  • Α+

Σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει το άγριo έγκλημα στην Κυψέλη, καθώς ο δράστης έσφαξε με μαχαίρι τη γυναίκα στη μέση του δρόμου. Το θύμα θέλησε να βάλει τέλος στον παράνομο δεσμό τους και του ζήτησε να χωρίσουν, με τον 40χρονο από το Μπαγκλαντές να την κατακρεουργεί χωρίς έλεος. Ο κατηγορούμενος ομολόγησε την πράξη του, με φερόμενο κίνητρο οικονομική διαφορά που είχε με το θύμα. Η ΕΛ.ΑΣ εξέδωσε ανακοίνωση για την σύλληψη του δολοφόνου της 36χρονης, μια υπόθεση που εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Διαβάστε ακόμη: Εξορκισμοί στη Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος ο «Χάρης» που δηλώνει «ξέρετε τι θα περάσετε τώρα»

Όπως αναφέρει η αστυνομία ο κατηγορούμενος δράστης είναι 37χρονος ομοεθνής της που ομολόγησε την πράξη του, με κίνητρο την οικονομική διαφορά που είχε με το θύμα. Η 36χρονη, με πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι, διακομίστηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της. Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που μετέβησαν στο σημείο, ερεύνησαν τον περιβάλλοντα χώρο και εντόπισαν εντός κάδου απορριμμάτων, μαχαίρι που έφερε ίχνη αίματος και το οποίο κατασχέθηκε ως μέσο τέλεσης του εγκλήματος. Μετά από συντονισμένες και στοχευμένες αναζητήσεις, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών εντόπισαν τον 37χρονο να κινείται στην περιοχή της Κυψέλης και σε σωματική έρευνα που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του θήκη μαχαιριού που αντιστοιχεί στο κατασχεθέν μαχαίρι. Ο συλληφθείς, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Αμετανόητος ο δράστης - Ερωτικό και οικονομικό το κίνητρο

Στο μεταξύ, αμετανόητος δηλώνει ο 40χρονος από το Μπανγκλαντές που δολοφόνησε με απανωτές μαχαιριές την 36χρονη γυναίκα στη Κυψέλη το μεσημέρι της Κυριακής. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές στην πρώτη κατάθεση του δράστη στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν ήταν «δεν μετανιώνω γι αυτό που έκανα» ενώ όταν ρωτήθηκε ποιος ήταν ο λόγος της άγριας δολοφονίας δήλωσε ότι «με κορόιδευε (η 36χρονη), της έδινα λεφτά και μου είχε υποσχεθεί ότι θα χωρίσει με τον άντρα της για να είμαστε μαζί. Όταν μου ζήτησε να χωρίσουμε της ζήτησα τα λεφτά μου. Αρνήθηκε να μου δώσει, θόλωσε το μυαλό μου και την σκότωσα». Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο δράστης φέρεται να διατηρούσε σχέσεις με την 36χρονη ενώ όπως είπε ο 40χρονος στους αστυνομικούς, του χρώσταγε περίπου 20.000 ευρώ. Όσο για το όπλο του εγκλήματος, το μαχαίρι που έσφαξε την 36χρονη δήλωσε ότι το αγόρασε από κατάστημα της Ομόνοιας. Αγνοια για τα χρήματα αλλά και για την ερωτική σχέση που διατηρούσε ο δράστης με το θύμα, φέρεται να δήλωσε στην κατάθεση του ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας ο οποίος είναι άνεργος για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Οι υποσχέσεις αγάπης και τα... δανεικά κι αγύριστα

Κατά την εξέτασή του από τους αξιωματικούς της Ασφάλειας ομολόγησε την δολοφονία και μάλιστα είπε στους αστυνομικούς πως είχε προαποφασίσει να σκοτώσει την 36χρονη συμπατριώτισσά του, στο ραντεβού που είχαν στην οδό Τένεδου. Οπως κατέθεσε εργαζόταν για μεγάλο διάστημα μαζί με τον σύζυγο του θύματος σε βιοτεχνία ρούχων. Ετσι γνωρίστηκε και με το θύμα. Πριν δύο χρόνια η 36χρονη, σύμφωνα με την κατάθεσή του, τον πλησίασε και τους δήλωσε πως είναι ερωτευμένη μαζί του, και πως ήθελε να βρει τρόπο να εγκαταλείψει τον άνδρα της και να ζήσει μαζί του. Δεν υπήρξε σχέση μεταξύ τους, όμως η 36χρονη, αναφέρει ο δράστης, άρχισε να του ζητά διάφορα ποσά σε μηνιαία βάση, με αποτέλεσμα να φτάσει να του οφείλει 20.000 ευρώ.

Τις τελευταίες ημέρες ο δράστης αναφέρει πως άρχισε να της ζητά επιτακτικά να εγκαταλείψει τον άνδρα της ή να του επιστρέψει τα χρήματα, όμως η 36χρονη του δήλωσε πως ούτε τον σύζυγό της θα χωρίσει, αλλά και πως δεν του χρωστούσε τίποτα. Ετσι χθες το απόγευμα της ζήτησε να μιλήσουν κλείνοντας ραντεβού κάτω από το σπίτι της, όμως αυτός πήγε έχοντας αποφασίσει να την σκοτώσει. Μετά από την τελευταία λογομαχία τους, την μαχαίρωσε πολλές φορές στο σώμα και έφυγε προκειμένου να επιστρέψει στο σπίτι του. Οπως είπε στους αστυνομικούς, έχει οικογένεια και παιδιά στην πατρίδα του και τα τελευταία δύο χρόνια δεν τους έστελνε χρήματα γιατί τα έδινε στο θύμα, έχοντας πειστεί πως είναι ερωτευμένη μαζί του και θα εγκατέλειπε τον σύζυγό της γι αυτόν.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA