Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι Γερμανοί τουρίστες ήταν εκείνοι που επιτέθηκαν πρώτοι, τόνισε στην απολογία του ο 38χρονος από τον Μυλοπόταμο στο Ρέθυμνο και επανέλαβε τον ισχυρισμό πως δεν κατάλαβε ότι τους τράκαρε. Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star Channel έφερε στο φως της δημοσιότητας τις απολογίες των δυο Κρητικών που κατηγορούνται για την επίθεση στους Γερμανούς τουρίστες στον Μυλοπόταμο Ρεθύμνου με τον έναν μάλιστα να βρίσκεται ήδη στη φυλακή.

«Δεν είμαι ρατσιστής, δεν κατάλαβα ότι τους τράκαρα, με κυνήγησαν από εγωισμό». Αυτά ισχυρίστηκε, μεταξύ άλλων, ο 38χρονος κτηνοτρόφος που προφυλακίστηκε ήδη για την επίθεση στους Γερμανούς τουρίστες στον Μυλοπόταμο Ρεθύμνου.

«Ορκίζομαι στα παιδιά μου ότι δεν κατάλαβα τίποτα στην αρχή. Δεν ακούμπησα το αυτοκίνητο των Γερμανών. Με τον τρόπο που τους προσπέρασα, από εγωισμό με πήραν από πίσω. Δεν ήξερα ότι είναι Γερμανοί. Είναι ταπεινωτική και εξευτελιστική για εμένα η κατηγορία που μου αποδόθηκε», είπε ο 38χρονος.

Ο συνοδηγός, που απολογήθηκε και αφέθηκε ελεύθερος υποστήριξε και αυτός ότι κατά τη διάρκεια της προσπέρασης δεν κατάλαβαν ότι χτύπησαν το αυτοκίνητο των Γερμανών. Σταμάτησαν, όπως λέει, στο δρόμο για να βρουν τον φορτιστή από το κινητό του οδηγού που ήταν μέσα στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου.

Οι Γερμανοί τουρίστες στις καταθέσεις τους δίνουν άλλη εικόνα: Ότι πρώτα τους επιτέθηκαν οι Έλληνες και τους απείλησαν, ενώ επιχείρησαν και να τους εμβολίσουν.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA