Μενού
  • Α-
  • Α+

Η τελευταία πράξη του δράματος με τη 19χρονη Θάλεια θα γραφτεί την Τετάρτη στην ιδιαίτερη πατρίδα της τη Λάρισα, καθώς είναι προγραμματισμένη να γίνει η κηδεία της, με τιμές αξιωματικού. Σήμερα, πραγματοποιήθηκε στη Νάπολη η νεκροψία - νεκροτομή που αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια του θανάτου της Ναυτικής Δοκίμου που βρισκόταν σε εκπαιδευτικό ταξίδι. Το απόγευμα είναι προγραμματισμένο να μεταφερθεί με C-130 η σορός της, την οποία θα συνοδέψουν τόσο οι γονείς της που βρίσκονται στην Ιταλία όσο και στρατιωτικοί γιατροί που είχαν ταξιδέψει στην πόλη.

Διαβάστε ακόμη: Πολεμικό Ναυτικό: Στο μικροσκόπιο το burger και το milkshake που μοιράστηκε η 19χρονη

Τα αποτελέσματα της νεκροψίας θα δείξουν τις αιτίες που προκάλεσαν τον θάνατο της νεαρής κοπέλας, με το σενάριο της δηλητηρίασης από φαγητό που κατανάλωσε στην Τυνησία, να παραμένει το επικρατέστερο σενάριο. Η 19χρονη που είχε νοσήσει από κορονοϊό και είχε αναρρώσει είχε πιθανότατα εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα και σε αντίθεση με τους συμμαθητές της που υπέστησαν επίσης τροφική δηλητηρίαση, δεν κατάφερε να το ξεπεράσει. 

Η 19χρονη δόκιμος φέρεται να μοιράστηκε ένα μπέργκερ και ένα μιλκσέικ με μία φίλη της όταν το πλοίο Προμηθέας έδεσε στην Τυνησία και το πλήρωμα βγήκε στη στεριά για μια μικρή βόλτα και φαγητό. Η συμφοιτήτρια της έκανε επί περίπου δύο ημέρες πυρετό μέχρι 38 και στη συνέχεια αποθεραπεύτηκε ενώ αντίθετα η Θάλεια παρουσίασε πυρετό, ένα πρήξιμο στο πόδι, είχε σημάδια ουρολοίμωξης.

ΟΛταν το υποστηρικτικό πλοίο ΠΓΥ Προμηθέας έδεσε στο λιμάνι της Νάπολης, η 19χρονη διακομίστηκε στο νοσοκομείο με την κατάστασή της όμως να επιδεινώνεται. Εισήχθη στη ΜΕΘ το πρωί της Τετάρτης όμως τις πρωινές ώρες Πέμπτης 25ης Αυγούστου κατέληξε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA