Μενού
  • Α-
  • Α+

Τα 12 εκατομμύρια ευρώ από το τζακ ποτ του Τζόκερ της περασμένης εβδομάδας αναζητούν αποδέκτη, καθώς ο υπερτυχερός που συμπλήρωσε το «χρυσό» δελτίο δεν έχει εμφανιστεί ακόμη, όπως λέει ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου της Λάρισας που παίχτηκε το τυχερό δελτίο αξίας 3 ευρώ.  Μιλώντας στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι με τη Μάριον» στο OPEN TV, ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου στη Λάρισα, Δημήτρης Παλαμίδας, ανέφερε ότι ο υπερτυχερός που κέρδισε τα 12 εκατ. ευρώ δεν έχει εμφανιστεί ούτε δια αντιπροσώπου. «Επαιξε 3 ευρώ με τυχαία επιλογή και δεν έχει εμφανιστεί κανένας», λέει ο ίδιος και σημειώνει ότι δεν θεωρεί ότι θα εμφανιστεί σύντομα. 

Πάντως, στην κλήρωση του τζόκερ 2486 του ΟΠΑΠ (Τρίτη 30 Αυγούστου 2022) θα μοιραστούν περισσότερα από 600.000 ευρώ. Μετά τα συνεχόμενα τζακ ποτ και τις μεγάλες κληρώσεις που έδωσαν έως 12 εκατ. ευρώ, το ποσό που θα μοιραστούν ένας ή περισσότεροι υπερτυχεροί του Τζόκερ αναμένεται να είναι πάνω από 600.000 ευρώ.

Κλήρωση Τζόκερ: Κατάθεση δελτίων έως τις 21:30

Οι παίκτες που θέλουν να διεκδικήσουν το έπαθλο του τζόκερ μπορούν να καταθέτουν τα δελτία τους μέχρι και τις 21:30. Η κλήρωση για τις 600.000 ευρώ θα πραγματοποιηθεί στις 22:00 ενώ όσοι επιθυμούν μπορούν να την παρακολουθήσουν ζωντανά μέσα από το κανάλι του ΟΠΑΠ στο Youtube, τη σελίδα του ΟΠΑΠ στο Facebook, το tzoker.gr και την εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ App.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA