Μενού
  • Α-
  • Α+

Με μια μικρή παράταση θα μάθουν χιλιάδες οικογένειες εάν δικαιούνται συμμετοχή στο πρόγραμμα «ΕΕΤΑΑ - Παιδικοί Σταθμοί ΕΣΠΑ 2022-2023», ώστε να μπορούν να πάνε τα παιδιά τους στον παιδικό σταθμό για τη νέα σχολική χρονιά, χωρίς να χρειάζεται να πληρώσουν. 

Διαβάστε ακόμη: Ιωάννινα: Οδηγείται σε ευθανασία το γαϊδουράκι που το έσυρε με την καρότσα ο αντιδήμαρχος Ζίτσας

Ενα πολύ σημαντικό έξοδο για κάθε οικογένεια και ιδιαίτερα φέτος που η ενεργειακή κρίση έχει επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό τα οικονομικά του νοικοκυριού. Πρόκειται για το πρόγραμμα προσχολικής αγωγής και δημιουργικής απασχόλησης παιδιών, περιόδου 2022-2023. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, εξαιτίας τεχνικών προβλημάτων, που δεν οφείλονται στην ΕΕΤΑΑ, και προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί η πιθανότητα λάθους, τα οριστικά αποτελέσματα θα ανακοινωθούν την Τετάρτη (31/8), μετά το μεσημέρι.

Αξίζει να σημειωθεί πως εδώ και μέρες είχε ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για τα οριστικά αποτελέσματα, τα οποία αναμένονταν την Τρίτη, ενώ έχουν ήδη δημοσιευτεί τα προσωρινά αποτελέσματα και οι ενστάσεις έχουν κλείσει.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA