Μενού
  • Α-
  • Α+

Με μία ανακοίνωση της αργά το βράδυ της Τρίτης, η ΕΕΤΑΑ έδωσε παράταση στην αγωνία χιλιάδων γονέων καθώς ενημέρωση πως η οριστική ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για τα voucher για τους βρεφικούς και παιδικούς σταθμούς θα εκδοθούν την Τετάρτη 31 Αυγούστου μετά το μεσημέρι. Τα αποτελέσματα θα είναι και τα τελικά καθώς τις προηγούμενες ημέρες είχε ανοίξει η πλατφόρμα για τις ενστάσεις από τους δικαιούχους που έμειναν εκτός με τα προσωρινά αποτελέσματα.

Διαβάστε ακόμη: ΟΠΕΚΑ: Πληρωμές σήμερα για επιδόματα σε 738.052 δικαιούχους

Ηδη πολλοί είναι οι Δήμοι ανά τη χώρα που έχουν ενημερώσει πως με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα πρέπει οι δικαιούχοι να απευθυνθούν με το voucher που θα έχουν λάβει στους σταθμούς που έχουν δηλώσει πρώτους στη σειρά προτεραιότητας ώστε να εγγραφούν.

Στην ανακοίνωσή της η ΕΕΤΑΑ έκανε λόγο για τεχνικά προβλήματα που δεν οφείλονται στην ίδια και «προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί η πιθανότητα λάθους, τα οριστικά αποτελέσματα θα ανακοινωθούν την Τετάρτη (31/8), μετά το μεσημέρι». Τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA