ΚΟΙΝΩΝΙΑ
31/08/2022 06:56

Παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ 2022 - 2023: Την Τετάρτη 31 Αυγούστου τα οριστικά αποτελέσματα από την ΕΕΤΑΑ

Η ΕΕΤΑΑ έδωσε παράταση στην αγωνία χιλιάδων γονέων καθώς ενημέρωση πως η οριστική ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για τα voucher για τους βρεφικούς και παιδικούς θα εκδοθούν την Τετάρτη 31 Αυγούστου μετά το μεσημέρι

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ 2022 - 2023: Την Τετάρτη 31 Αυγούστου τα οριστικά αποτελέσματα από την ΕΕΤΑΑ
(Πηγή: pixabay.com)
Ανάγνωση:

Με μία ανακοίνωση της αργά το βράδυ της Τρίτης, η ΕΕΤΑΑ έδωσε παράταση στην αγωνία χιλιάδων γονέων καθώς ενημέρωση πως η οριστική ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για τα voucher για τους βρεφικούς και παιδικούς σταθμούς θα εκδοθούν την Τετάρτη 31 Αυγούστου μετά το μεσημέρι. Τα αποτελέσματα θα είναι και τα τελικά καθώς τις προηγούμενες ημέρες είχε ανοίξει η πλατφόρμα για τις ενστάσεις από τους δικαιούχους που έμειναν εκτός με τα προσωρινά αποτελέσματα.

Διαβάστε ακόμη: ΟΠΕΚΑ: Πληρωμές σήμερα για επιδόματα σε 738.052 δικαιούχους

Ηδη πολλοί είναι οι Δήμοι ανά τη χώρα που έχουν ενημερώσει πως με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα πρέπει οι δικαιούχοι να απευθυνθούν με το voucher που θα έχουν λάβει στους σταθμούς που έχουν δηλώσει πρώτους στη σειρά προτεραιότητας ώστε να εγγραφούν.

Στην ανακοίνωσή της η ΕΕΤΑΑ έκανε λόγο για τεχνικά προβλήματα που δεν οφείλονται στην ίδια και «προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί η πιθανότητα λάθους, τα οριστικά αποτελέσματα θα ανακοινωθούν την Τετάρτη (31/8), μετά το μεσημέρι». Τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΕΣΠΑ ΕΕΤΑΑ VOUCHER
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ