Μενού
  • Α-
  • Α+

Άφαντοι παραμένουν οι δράστες του αιματηρού επεισοδίου που σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης στην πλατεία Συνοικισμού στη Θήβα, όπου τραυματίστηκαν δύο μικρά παιδιά ηλικίας 7 και 5 ετών από πυροβολισμούς.

Τα δύο παιδιά, ένα κοριτσάκι και ένα αγοράκι αντίστοιχα, διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο Θηβών, από όπου ενημερώθηκαν και οι αστυνομικοί για τους πυροβολισμούς. Από τα μέχρι τώρα στοιχεία, προκύπτει ότι οι πυροβολισμοί έπεσαν έπειτα από καυγά μεταξύ οικογενειών Ρομά. Τα δύο παιδιά έπαιζαν στην πλατεία και δέχθηκαν «αδέσποτες» σφαίρες. Οι αστυνομικοί από τις καταθέσεις έχουν ταυτοποιήσει τους δράστες, τους οποίους και αναζητούν στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Τα δύο παιδιά νοσηλεύτηκαν αρχικά στο Νοσοκομείο Θηβών, από όπου το αγοράκι πήρε άμεσα εξιτήριο, καθώς παρουσιάζει μόνο εκδορές, ενώ το κοριτσάκι χρειάστηκε να διακομιστεί στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» όπου χειρουργήθηκε για την αφαίρεση των θραυσμάτων και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στη ΜΕΘ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA