ΚΟΙΝΩΝΙΑ
01/09/2022 06:27

EETAA - Παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ : Οι δικαιούχοι που πήραν voucer ανά Δήμο

Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο τους οριστικούς πίνακες με τους δικαιούχων αλλά και τους μη δικαιούχων αξίας τοποθέτησης (voucher) που δημοσίευσε η ΕΕΤΑΑ για τους βρεφικούς και παιδικούς σταθμούς

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
EETAA - Παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ : Οι δικαιούχοι που πήραν voucer ανά Δήμο
Παιδικός σταθμός / Πηγή: Eurokinissi
Ανάγνωση:

Με πολλή μεγάλη καθυστέρηση που ανέβασε στα ύψη την αγωνία των γονέων, εν όψει της νέας περιόδου, η ΕΕΤΑΑ δημοσίευσε τα οριστικά αποτελέσματα με τους δικαιούχους που θα πάρουν voucher για τους βρεφικούς και τους παιδικούς σταθμούς. Στην σελίδα της ΕΕΤΑΑ με κωδικούς taxisnet μπορείτε να δείτε τα οριστικά αποτελέσματα και τους δικαιούχους.

Δείτε εδώ αναλυτικά του πίνακες με τους δικαιούχους ανά Δήμο

Πλέον αρχίζει η διαδικασία εγγραφής των παιδιών στις δομές με τους γονείς που κατέθεσαν την αίτηση να πρέπει να:

  • Να εκτυπώσει το voucher και να απευθυνθεί σε οποιαδήποτε αντίστοιχη σε υπηρεσίες Δομή της επιλογής του, πλησίον του τόπου κατοικίας του.
  • Να υπογράψει την τυποποιημένη σύμβαση, που θα του εκτυπώσει ο Φορέας, σε δύο (2) αντίτυπα (ένα για κάθε συμβαλλόμενο), μέσα από το Π.Σ. της ΕΕΤΑΑ, τα οποία συνυπογράφονται και από το Νόμιμο Εκπρόσωπο του Φορέα, και όπου περιγράφονται τα βασικά στοιχεία και οι υποχρεώσεις των δύο (2) μερών.
    * Επισημαίνεται ότι η διαδικασία εγγραφής, υπογραφής Σύμβασης και Εξουσιοδότησης γίνεται πάντα μέχρι και την 1η εργάσιμη κάθε μήνα, με εξαίρεση το μήνα Σεπτέμβριο, όπου η διαδικασία αυτή θα πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί το αργότερο μέχρι και την 12η.9.2022. Σε περίπτωση εγγραφής από τις 13.9.2022 και μετά, η ενεργοποίηση γίνεται από την πρώτη εργάσιμη του επόμενου μήνα.
  • Να υπογράψει το τυποποιημένο έντυπο, που θα του δώσει ο Φορέας/ δομή, με το οποίο παρέχει στην ΕΕΤΑΑ εξουσιοδότηση να διενεργεί τις πληρωμές προς το Φορέα για λογαριασμό του.
  • Να εκδίδουν την Κάρτα Παρουσίας (ΚΑ.ΠΑ.), από την ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ, η οποία είναι υποχρεωτική για την καταγραφή της παρουσίας του ωφελούμενου παιδιού από την πρώτη ημέρα παρουσίας του σε δομή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΕΕΤΑΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ VOUCHER
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ