ΚΟΙΝΩΝΙΑ
01/09/2022 12:46

Ρεύμα: Πιστολάκι... τέλος στα κομμωτήρια λόγω κόστους - «Τρία ευρώ για μισή ώρα»

«Για ένα μισάωρο χρήσης του, το κόστος της ενέργειας μπορεί να φτάσει και τα 2-3 ευρώ» αναφέρει ιδιοκτήτρια κομμωτηρίου για το πιστολάκι μαλλιών που σταδιακά μειώνεται η χρήση του λόγω κόστους

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Ρεύμα: Πιστολάκι... τέλος στα κομμωτήρια λόγω κόστους - «Τρία ευρώ για μισή ώρα»
Πηγή: Unsplash
Ανάγνωση:

Μία από τις πιο ενεργοβόρες συσκευές είναι το πιστολάκι για το στέγνωμα των μαλλιών. Μία συσκευή απολύτως απαραίτητη για τα κομμωτήρια που πλέον όμως αρχίζουν να σκέφτονται σοβαρά να την αποσύρουν, καθώς ανεβάζει κατακόρυφα το κόστος λόγω της κατανάλωσης ρεύματος. Αναγκάζονται να μειώσουν τις υπηρεσίες τους με το πιστολάκι καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να να αυξήσουν τις τιμές.

Διαβάστε ακόμη: Ρεύμα: Τρόποι για εξοικονόμηση ενέργειας στο σπίτι

Οπως αποκάλυψε ιδιοκτήτρια κομμωτηρίου στη Θεσσαλονίκη, μιλώντας στο MEGA, ο λογαριασμός ρεύματος της επιχείρησης έχει διπλασιαστεί. Εξήγησε πως είναι δύσκολο να μειωθεί το πιστολάκι μαλλιών καθώς ακόμη και για ένα απλό κούρεμα είναι απαραίτητη η χρήση του. «Για ένα μισάωρο χρήσης του, το κόστος της ενέργειας μπορεί να φτάσει και τα 2-3 ευρώ» είπε η Ιωάννα Κεσούδη. «Δεν ξέρουμε τι να κάνουμε. Να αυξήσουμε τις τιμές, θα είναι δύσκολο για τον κόσμο, αν δεν ανεβάσουμε θα είναι ζημιογόνο για εμάς, δεν ξέρουμε τι να κάνουμε…» συμπλήρωσε.

Video Loading...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ ΡΕΥΜΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ