Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Σπύρος Μπιμπίλας απέστειλε μέσω των δικηγόρων του εξώδικό στον Αλέξη Κούγια ξεκαθαρίζοντας ότι «θα ακολουθήσουν όλα τα προβλεπόμενα ένδικα μέσα» για όλες τις κατά καιρούς συκοφαντικές, εξυβριστικές και προσβλητικές δηλώσεις και συνεντεύξεις εις βάρος του. Σε δήλωσή τους οι δύο συνήγοροι του προέδρου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Ελλη Ρούσσου και Ιωάννης Απατσίδης, αναφέρουν: «Το μέτρο της Αλήθειας και το Ύψος του Νόμου είναι σταθερό και ανυπέρβλητο εμπόδιο, για όποιον επιχειρεί να χαλκεύσει στοιχεία και να επιφέρει, με ύβρεις, ψεύδη και διαβολές, αδιανόητες επιθέσεις».

Διαβάστε ακόμη: Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Ξεκινά η ανάκριση για Μαλένα και Ιριδα – Ποιοι καταθέτουν πρώτοι, πότε απολογείται η Ρούλα Πισπιρίγκου

Συνεχίζουν αναφέροντας: «Ως Πληρεξούσιοι Δικηγόροι του κ. Σπύρου Μπιμπίλα, Ηθοποιού και Προέδρου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, είμαστε προσηλωμένοι στον στόχο μας να υπενθυμίζουμε αυτή την Αρχή, έναντι του οιουδήποτε, που την παραβιάζει.

Δηλώνουμε ότι θα εξαντλήσουμε κάθε νόμιμο δικαίωμα του εντολέως μας, κ. Μπιμπίλα, για την προάσπιση της προσωπικότητάς του, αλλά και του Θεσμού, τον οποίο υπηρετεί. Γι’ αυτό σήμερα επιδόθηκε εξώδικη δήλωση προς τον δικηγόρο, Αλέξιο Κούγια, για όλες τις κατά καιρούς συκοφαντικές, εξυβριστικές και προσβλητικές της προσωπικότητας του εντολέως μας, κ. Μπιμπίλα, δηλώσεις και συνεντεύξεις του, και θα ακολουθήσουν και όλα τα προβλεπόμενα ένδικα μέσα, ενώπιον κάθε αρμόδιας Αρχής».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA