Μενού
  • Α-
  • Α+

Τη δική της εκδοχή έδωσε μιλώντας στο Star η γυναίκα αξιωματικός του Α.Τ. Αράχωβας που βρίσκεται προφυλακισμένη, κατηγορούμενη για εμπλοκή στο κύκλωμα που εξέδιδε ταυτότητες και διαβατήρια για λογαριασμό επίορκων αστυνομικών, καθώς από το κινητό της προέκυψε, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, πως είχε επαφές με τον Γιάννη Σκαφτούρο.

Σύμφωνα με όσα είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star η κατηγορούμενη αστυνομικός, γνώριζε όντως τον Γιάννη Σκαφτουρο εδώ και χρόνια, από τότε που υπηρετούσε στο Περιστέρι. Όπως ισχυρίστηκε πρόκειται για μια προσωπική επαφή και τίποτα παραπάνω.

Διαβάστε ακόμη: Γιάννης Σκαφτούρος: Γυναίκα αστυνομικός ο σύνδεσμός του στο κύκλωμα με τις πλαστές ταυτότητες

«Τον Γιάννη Σκαφτούρο τον γνωρίζω εδώ και 20 χρόνια, δεν τον γνώρισα χθες. Και επειδή είμαι 29 χρόνια στο Σώμα, υπηρετούσα και πάρα πολλά χρόνια στο τμήμα Ασφαλείας του Περιστερίου και επειδή εκεί ήταν και η βάση του κ. Στεφανάκου και τέτοια και είχαμε διάφορες εκκρεμότητες που είχανε αποφάσεις. Οτιδήποτε, όχι μόνο εγώ, αλλά από εκεί γνωρίστηκα, αλλά και ότι η γυναίκα του είναι από τη Φωκίδα. Η σύνδεση με τον Γιάννη Σκαφτούρο είναι καθαρά οικογενειακή. Τον γνώριζα πάρα πολύ καλά κ. Παπανικολάου, αλλά μέχρι εκεί», ισχυρίστηκε η αστυνομικός και πρόσθεσε: «Δε με ενδιέφερε τίποτα άλλο, ούτε είχα κάποια ανάμειξη. Είμαι άδικα μέσα». 

Σημειώνεται πως, όπως αποκάλυψε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η εξέταση του κινητού έδειξε ότι στις επαφές της κατηγορουμένης αστυνομικού και αυτής του τηλεφώνου του Γιάννη Σκαφτούρου και αυτό βάζει την έρευνα σε ένα πεδίο για το αν υπάρχει σχέση του δολοφονημένου Γιαννη Σκαφτουρου με το κύκλωμα που έβγαζε ταυτότητες και διαβατήρια σε κακοποιούς.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA