Μενού
  • Α-
  • Α+

Εντοπίστηκε και ο δεύτερος τραυματίας από την ένοπλη συμπλοκή στην πλατεία Βάθη το απόγευμα της Παρασκευής (2/9), έξω από το ΙΚΑ Αλεξάνδρας όπου κατέφυγε για βοήθεια. Πρόκειται για άνδρα 22 χρόνων, ο οποίος μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ όπου ήδη νοσηλεύεται ο άλλος τραυματίας, ο οποίος είναι 27 χρόνων, τουρκικής υπηκοότητας.

Διαβάστε ακόμη: Πυροβολισμοί στην πλατεία Βάθη - Ενας τραυματίας

Ολα αυτά συνέβησαν στο σοβαρό επεισόδιο με πυροβολισμούς, όπου σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από πληροφορίες πολιτών στην Αμεση Δράση, άγνωστος άνοιξε πυρ με πιστόλι εναντίον ενός άνδρα, στην συμβολή των οδών Μάρνη και Αχαρνών, ο οποίος τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

Οι αστυνομικοί συνέλλεξαν από το σημείο της επίθεσης τρεις κάλυκες και οι αξιωματικοί της Ασφάλειας προσπαθούν να εντοπίσουν τον δράστη. Επιπλέον, στο σημείο έχουν σπεύσει και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, μάρτυρες είχαν αναφέρει πως υπήρχε και δεύτερος τραυματίας ο οποίος μετά τους πυροβολισμούς έφυγε περπατώντας προς άγνωστη κατεύθυνση. Οι έρευνες για τον εντοπισμό του στέφθηκαν από επιτυχία, ενώ δεν έχει ξεκαθαρίσει εάν δέχθηκαν επίθεση οι δύο τραυματίες ή υπήρξε ανταλλαγή πυροβολισμών.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA