Μενού
  • Α-
  • Α+

Σκηνές «Φαρ Ουέστ» το μεσημέρι της Παρασκευής (2/9) στο κέντρο της Αθήνας, όταν μετά από ένοπλη συμπλοκή, δύο άνδρες, ο ένας τουρκικής υπηκοότητας, τραυματίστηκαν από τα πυρά του δράστη που κατάφερε να διαφύγει. Αρχικά, ο ένας από τους τραυματίες έπεσε στο έδαφος έχοντας δεχτεί σφαίρες στο κεφάλι και στο σώμα, ενώ ο δεύτερος τραυματίας σηκώθηκε και έφυγε πεζός από το σημείο προς άγνωστη κατεύθυνση.   

Διαβάστε ακόμη: Φωτιά μετά από έκρηξη σε κατάστημα στην Αχαρνών - Ισχυρή κινητοποίηση της Πυροσβεστικής

Στο βίντεο ντοκουμέντο του MEGA φαίνεται κόσμος να βρίσκεται πάνω από τον τραυματία, ο οποίος δέχτηκε πυροβολισμούς τόσο στο σώμα όσο και στο κεφάλι. Μάλιστα, ένας άνδρας φαίνεται να προσπαθεί να σταματήσει την αιμορραγία του τραυματία με μία κόκκινη μπλούζα

Ο πρώτος τραυτματίας είναι 27 χρόνων, τουρκικής υπηκοότητας και αφού τον παρέλαβε το ΕΚΑΒ από τη συμβολή των οδών Μάρνη και Αχαρνών, όπου σημειώθηκε το περιστατικό, μεταφέρθηκε επειγόντως στο ΚΑΤ, καθώς η ζωή του βρισκόταν σε άμεσο κίνδυνο. Ο δεύτερος τραυματίας, ένας 22χρονος φέρεται να κατέφυγε για βοήθεια και εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς σχεδόν έξω από το ΙΚΑ Αλεξάνδρας για να μεταφερθεί και εκείνος στο νοσοκομείο του ΚΑΤ.

Ολα αυτά συνέβησαν στο σοβαρό επεισόδιο με πυροβολισμούς, όπου σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από πληροφορίες πολιτών στην Αμεση Δράση, άγνωστος άνοιξε πυρ με πιστόλι εναντίον των δύο ανδρών που έπεσαν θύματα της επίθεσης.

Οι οι αξιωματικοί της Ασφάλειας συνέλλεξαν από το σημείο τρεις κάλυκες και προσπαθούν να εντοπίσουν τον δράστη, ο οποίος σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ήταν αλλοδαπός, μετρίου αναστήματος. Επιπλέον, στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, συνεχίζοντας τις έρευνες προσπαθώντας να συλλέξουν στοιχεία για αυτό το περίεργο περιστατικό ωμής βίας μέρα μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη εάν τα θύματα δέχθηκαν επίθεση ή εάν υπήρξε και ανταλλαγή πυροβολισμών.

Ο πιστολέρο έφτασε μόνος του με τα πόδια στο σημείο και μετά τους πυροβολισμούς κατέβηκε στην οδό Μάρνη και χάθηκε στα στενά που οδηγούν στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου. Καταστηματάρχες της περιοχής αναφέρουν πως ο δράστης έφυγε από το σημείο σαν να μη συμβαίνει τίποτα, με απόλυτη ψυχραιμία. Οι Αρχές ανέφεραν ότι έχουν στη διάθεσή τους βίντεο που απεικονίζει τη στιγμή που ο δράστης φεύγει από το σημείο της επίθεσης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA