Μενού
  • Α-
  • Α+

Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει σε κατάστημα επί της Αχαρνών, έχοντας «πνίξει» στους καπνούς το κέντρο της Αθήνας. Οπως αναφέρουν πληροφορίες, η φωτιά ξεκίνησε γύρω στις 16:00 το απόγευμα της Παρασκευής (2/9), από έκρηξη σε φιάλη προπανίου σε κατάστημα επί της Αχαρνών 210, με όλη την εξαώροφη πολυκατοικία να έχει τυλιχθεί στις φλόγες. Στο σημείο επιχειρούν 27 πυροσβέστες με 9 οχήματα, καθώς και ειδικό κλιμακοφόρο όχημα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες από την Πυροσβεστική, δύο άτομα τραυματίστηκαν και έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. 

Αξίζει να σημειωθεί πως οι εκρήξεις στο κτίριο είναι συνεχείς, ενώ η ατμόσφαιρα στην περιοχή είναι αποπνικτική. Λόγω της πυρκαγιάς έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην Αχαρνών από το ύψος της οδού Νιόβης έως την οδό Αγίου Μελετίου και στα δύο ρεύματα. Χαρακτηριστικά τα πλάνα που ακολουθούν με τους καπνούς που έχουν «πνίξει» το κέντρο της Αθήνας:

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA