Μενού
  • Α-
  • Α+

Καταιγιστικές είναι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της 75χρονης σοπράνο της Λυρικής Σκηνής, η οποία τον περασμένο Μάρτιο έχασε τη ζωή της κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες μέσα σε νοσοκομείο της Αθήνας, ούσα παρατημένη από τους ανθρώπους που υποτίθεται τη φρόντιζαν. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου στην εκπομπή Live News του MEGA, οι Αρχές έχουν στα χέρια τους 14σελιδη αγωγή της θανούσας, η οποία τον Ιούνιο του 2021 είχε αποφασίσει να ζητήσει την ανάκτηση των περιουσιακών στοιχείων που είχε δωρίσει στον Πακιστανό που πίστευε ότι τη φρόντιζε.

Διαβάστε ακόμη: Φωτιά στην Αχαρνών: Βίντεο ντοκουμέντο με τις σκηνές χάους και τις εκρήξεις - Δύο τραυματίες στο νοσοκομείο

Αυτό δείχνει ξεκάθαρα ότι η ίδια είχε αλλάξει γνώμη για το ποιόν του και ζητούσε να ακυρωθεί η δωρεά των δύο σπιτιών σε Αθήνα και Λουτράκι, καθώς και άλλων περιουσιακών στοιχείων που της είχε αποσπάσει, όπως κοσμήματα, αλλά και χρήματα. Μάλιστα στην αγωγή, καταγγέλλει πως ο Πακιστανός είχε ακόμη και το PIN της τραπεζικής κάρτας της από την οποία είχε υπεξαιρέσει 50.000 ευρώ μέχρι και την ημερομηνία της αγωγής. Ειδικότερα, οι Αρχές πλέον εξετάζουν το ενδεχόμενο το κύκλωμα που είχε στηθεί να προσπάθησε να βγάλει από τη μέση την ηλικιωμένη, όταν έμαθε για την αγωγή, προκειμένου να προλάβει να μην συζητηθεί στο δικαστήριο. Αυτό οδηγεί πλέον τις έρευνες της αστυνομίας ξεκάθαρα στην δολοφονία, καθώς φαίνεται πως υπήρχε ξεκάθαρο οικονομικό κίνητρο. 

«Της έταζε έρωτες ο Πακιστανός»

Μάλιστα, οι μαρτυρίες συγγενών, αλλά και περίοικων που είχαν γνώση της κακοποίησης και εκφοβισμού που δεχόταν η γυναίκα, αναφέρουν ότι ο Πακιστανός παγίδευσε την ηλικιωμένη, όταν αφού αρχικά προσφέρθηκε να τη βοηθήσει, στη συνέχεια της έταζε έρωτες. «Μου είχε πει ακόμη και η ίδια όταν ένιωθε ερωτευμένη με τον Πακιστανό που τη φρόντιζε, μου είχε πει κάποια στιγμή η ίδια κι εγώ της έλεγα πρόσεχε γιατί μπορεί να σε εκμεταλλευτούν, αλλά δεν μπορούσαμε να προβλέψουμε αυτή την κατάληξη», ανέφερε στην εκπομπή γειτόνισσα της Νένας Τραχανά, όπως λεγόταν η 75χρονη σοπράνο.  Παράλληλα, στην αγωγή, η 75χρονη περιέγραψε τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε μετά τη συνταξιοδότησή της, καθώς έπασχε από σοβαρή ασθένεια, και τόνισε πως αναζητούσε βοήθεια, με τον συγκεκριμένο άνδρα να προσφέρεται να τη φροντίσει. Μάλιστα, αναφέρει πως αφού του έγραψε τα δύο ακίνητα σε Αθήνα και Λουτράκι, ο άνδρας εξαφανίστηκε και δεν έδινε σημεία ζωής, παρά τις κλήσεις της.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA