Μενού
  • Α-
  • Α+

Καμία δήλωση μετάνοιας από τον Δωδώνης... Οχι μόνο δεν το μαζεύει, παρά την κατά τα φαινόμενα χθεσινή του αναδίπλωση, αλλά δήλωσε ευθαρσώς ότι «δεν αναθεωρώ...». Μετά το σάλο που προκλήθηκε από τις δηλώσεις του για τον βιασμό, ο Μητροπολίτης Δωδώνης Χρυσόστομος μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» του Mega με τη Σίσσυ Χρηστίδου και ανέφερε - μεταξύ άλλων - πως δεν σκοπεύει από εδώ και στο εξής να κάνει άλλες δηλώσεις και πως αυτά που είπε, όποτε θεωρήσει εκείνος θα τα αναθεωρήσει... εάν χρειάζεται! Μάλιστα, επιτέθηκε και στην υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως την οποία κατηγόρησε για το γεγονός ότι οι μαθητές έχουν πλέον την επιλογή να μην παρακολουθούν το μάθημα των Θρησκευτικών.

Διαβάστε ακόμη: Μητροπολίτης Δωδώνης Χρυσόστομος: Τον μηνύουν θύματα βιασμών

«Σταματώ τις οποιεσδήποτε δηλώσεις και οποιαδήποτε επαφή με οποιονδήποτε σταθμό. Τελείωσε», είπε αρχικά ο μητροπολίτης και συνέχισε: «Άλλα λέμε, άλλα μας ρωτάνε και άλλα παρουσιάζονται. Δεν με νοιάζει καθόλου. Έχω ζήσει μία ζωή με αμφισβήτηση. Δεν με νοιάζει τίποτα. Χαίρετε και αγαλιάσθε. Λοιπόν, εν πάση περίπτωση, αυτά που είπα, όποτε θεωρώ εγώ θα τα αναθεωρήσω, αν χρειάζεται να τα αναθεωρήσω».

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου της εκπομπής εάν αναθεωρεί όσα δήλωσε εκείνος απάντησε: «Δεν αναθεωρώ… αλλά σας λέω ότι με πήρανε τηλέφωνο για να μιλήσουμε για τους εξορκισμούς και ξεκινήσαμε αντί για εξορκισμούς γι’ αυτό».

Τέλος, σε ερώτηση σχετικά με την αντίδραση της υπουργού Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, ο μητροπολίτης Δωδώνης είπε χαρακτηριστικά: «Εκείνη δεν προσβάλλει την Εκκλησία όταν λέει ότι ο καθένας μπορεί να πάρει άδεια, να μην παρακολουθεί τα θρησκευτικά; Ε;».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA