Μενού
  • Α-
  • Α+

«Μαϊμού» αποδείχθηκε η ληστεία που καταγγέλθηκε από ταχυδρομικό διανομέα στο Διακοπτό Αχαΐας στις 31 Αυγούστου. Σύμφωνα με όσα είχε καταγγείλει το φερόμενο ως θύμα κλοπής, δύο δράστες που επέβαιναν σε δίκυκλη μοτοσυκλέτα τον πλησίασαν και με την απειλή όπλου του πήραν την τσάντα, μέσα στην οποία βρισκόταν το χρηματικό ποσό των 20.000 ευρώ. Ο άνδρας είχε υποστηρίξει στη συνέχεια ότι οι δράστες, οι οποίοι φορούσαν κράνη, τράπηκαν σε φυγή.

Τελικά όμως, αποδείχτηκε πώς όλα ήταν σκηνοθετημένα από τον ίδιο τον διανομέα. Οπως αναφέρουν πληροφορίες που επικαλείται η ιστοσελίδα pelop.gr, ο ταχυδρομικός διανομέας σκηνοθέτησε τη ληστεία και πήρε το χρηματικό ποσό. Χθες Παρασκευή (2/9) ο δράστης ομολόγησε την πράξη του και υπέδειξε το σημείο όπου είχε κρύψει τα 20.000 ευρώ.

Ο ταχυδρομικός διανομέας είχε κρύψει το χρηματικό ποσό μέσα σε σακούλα σε χόρτα, στην περιοχή της Μαμουσιάς Αιγιαλείας, ενώ είχε χρησιμοποιήσει μόλις το ποσό των 120 ευρώ. Ο δράστης θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα, αντιμετωπίζοντας τις κατηγορίες της ψευδούς κατάθεσης, της ψευδούς καταγγελίας και της υπεξαίρεσης. Την προανάκριση και τις έρευνες ενήργησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA