Μενού
  • Α-
  • Α+

Στιγμές τρόμου και αγωνίας έζησε η γνωστή ηθοποιός Μάγδα Τσαγγάνη, η οποία είδε το διαμέρισμά της στην οδό Αχαρνών να υφίσταται μεγάλες υλικές ζημιές από τη φωτιά που εκδηλώθηκε σε κατάστημα μετά από εκρήξεις σε φιάλες υγραερίου. Η ηθοποιός περιέγραψε τα όσα βίωσε, μιλώντας στην κάμερα του ΑΝΤ1 και όπως ανέφερε, «δεν μπορώ να το πιστέψω, ζω έναν εφιάλτη. Δεν ξέρω αν θα αντέξω. Πιστεύω να αντέξω».

Το απόγευμα της Παρασκευής βρισκόταν με ένα φιλικό ζευγάρι στο διαμέρισμα του 3ου ορόφου όταν ακούστηκε η πρώτη έκρηξη. Αναγκάστηκαν να πάνε σε διπλανή πολυκατοικία για να γλιτώσουν από τους καπνούς και τη φωτιά καθώς δεν υπήρχε δυνατότητα διαφυγής από το ισόγειο.

«Ακούγαμε εκρήξεις, συνεχή “μπαμ” και λέει ένας κύριος, πάμε επάνω Μάγδα. Βγήκαμε στην ταράτσα και πηδήξαμε στη διπλανή πολυκατοικία». Η ίδια είπε ότι μένει σε σπίτι φίλων και μέχρι να φτιαχτεί το σπίτι της – αν φτιαχτεί- μπορεί να πάει στην Αίγινα. Αν δεν φτιαχτεί, θα ψάξει να βρει και να νοικιάσει μια γκαρσονιέρα, όπως είπε. Όπως υποστήριξε η Μάγδα Τσαγγάνη, «το κακό ήταν θέμα χρόνου να γίνει. Πολλές φορές πάει η στάμνα στη βρύση, μια φορά σπάει».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA