Μενού
  • Α-
  • Α+

Ταυτοποιήθηκε από το τμήμα Ανθρωποκτονιών το θύμα της δολοφονικής επίθεσης στα Πετράλωνα. Πρόκειται για Κούρδο με τουρκικό διαβατήριο ο οποίος στο παρελθόν έχει απασχολήσει τις αρχές για υπόθεση κατοχής ναρκωτικών ουσιών. Μετά απ’ αυτή την εξέλιξη, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας αναζητούν διασύνδεση με το περιστατικό πυροβολισμών που σημειώθηκε πριν από λίγα 24ωρα στην πλατεία Βάθης, στο κέντρο της Αθήνας.

Διαβάστε ακόμη: Δολοφονία στα Πετράλωνα: Βίντεο ντοκουμέντο με τον νεκρό να κείτεται στη μέση του δρόμου μετά την εκτέλεσή του

Οι δύο εκτελεστές γάζωσαν τον άνδρα με τουλάχιστον 15 σφαίρες, οι 5 εκ των οποίων τον βρήκαν στο θώρακα και στο πρόσωπο. Οπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Reader, υπήρξε αρχικά λογομαχία μεταξύ θύματος και εκτελεστών, οι δράστες καταδίωξαν πεζή τον νεαρό και τον εκτέλεσαν πυροβολώντας τον καταμεσής του δρόμου λίγα μέτρα πιο κάτω. Τους αστυνομικούς της Ασφάλειας που ερευνούν την υπόθεση, τους προβληματίζει το γεγονός πως από την μέση και πάνω ήταν γυμνός, ενώ στην τσέπη του εκτός από το κινητό του τηλέφωνο είχε και 5.000 ευρώ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA