Μενού
  • Α-
  • Α+

Φρικτό ήταν το θέαμα που αντίκρισε ένας κτηνοτρόφος στον Αμπελώνα Τυρνάβου όταν πήγε στο μαντρί του για να βοσκήσει τα πρόβατά του. Το κοπάδι είχε δεχθεί επίθεση, πιθανότατα από λύκο, με αποτέλεσμα να βρουν μαρτυρικό θάνατο περίπου 60 από τα 600 συνολικά ζώα που είχε ο κτηνοτρόφος. Τα ζώα ποδοπατήθηκαν στην προσπάθεια των προβάτων να γλιτώσουν από τον θηρευτή τους και ορισμένα βγήκαν κι έξω από τον στάβλο.

Ενας εκ των ιδιοκτητών της μονάδας, σύμφωνα με το kosmolarissa.gr, καταγγέλλει ότι, παρότι επικοινώνησε άμεσα με τις αρμόδιες υπηρεσίες για την περισυλλογή των ζώων, αλλά και την καταγραφή τους, τον πληροφόρησαν ότι μέσα στο Σαββατοκύριακο δεν μπορεί να γίνει κάτι.

Οι εικόνες ήταν αποκρουστικές και τα υπόλοιπα ζώα της φάρμας ήταν σε κακή κατάσταση. Ο ένας εκ των δυο ιδιοκτητών, που είναι αδέρφια, αναγκάζεται να παραμείνει στη μονάδα όλο το Σαββατοκύριακο δίπλα στα νεκρά ζώα, καθώς αν φύγει τα κουφάρια τους θα προσελκύσουν σκυλιά και γάτες κι ενδεχομένως κι άλλους λύκους.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA