Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο ανεκδιήγητος πατέρας που άφησε το μωρό του κλειδωμένο στο αμάξι για να πάει να κάνει μπάνιο σε παραλία του Ηρακλείου Κρήτης, αφέθηκε ελεύθερος με εισαγγελική εντολή. Ο 26χρονος Γερμανός άφησε το 20μηνων μωρό του μέσα στο αυτοκίνητο, για περίπου 40 λεπτά, προκειμένου να κάνει τη βουτιά του στην περιοχή του Παλαιοκάστρου στο Μαλεβίζι Ηρακλείου. 

Τα κλάματα του μωρού άκουσε ευτυχώς ένας ναυαγοσώστης, ο οποίος ενημέρωσε τις Αρχές, που έσπευσαν στο σημείο και συνέλαβαν τον νεαρό πατέρα για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο. Ο νεαρός άνδρας είναι ο μόνος κηδεμόνας που μπορεί να φροντίζει το βρέφος καθώς, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η μητέρα του παιδιού νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και αδυνατεί να είναι κοντά στην οικογένεια και στο παιδί της. Επομένως, ο πατέρας είναι ο μόνος που μπορεί να το έχει υπό την προστασία του...

Ο ίδιος, πάντως, φέρεται να είπε ότι ήταν λάθος αυτό που έκανε, αλλά είχε ανάγκη να κάνει ένα μπάνιο καθώς είναι πολύ πιεσμένος το τελευταίο διάστημα. Πάντως, θεωρείται βέβαιο ότι θα ενημερωθεί σχετικά η κοινωνική υπηρεσία, ώστε να ξεκινήσει έρευνα για το περιβάλλον που μεγαλώνει το παιδί.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA