Μενού
  • Α-
  • Α+

Νεκροί είναι δυστυχώς οι δύο από τους τρεις εργάτες που τραυματίστηκαν σοβαρά από έκρηξη φιάλης προπανίου σε παρασκευαστήριο ψαριών στην περιοχή Χόχλας Φαναρίου του Δήμου Πάργας στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας. Το τραγικό συμβάν έλαβε χώρα κάτω από άγνωστες συνθήκες λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι της Κυριακής 4 Σεπτεμβρίου.

Στον τόπο του συμβάντος που δύο άνθρωποι βρήκαν τραγικό θάνατο, έσπευσαν δυνάμεις της Αστυνομίας από το οικείο ΑΤ στο Καναλάκι Πρέβεζας κι ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ. Οπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα, περίπου στις 14.45 δέχθηκε κλήση το ΕΚΑΒ και στον τόπο τους δυστυχήματος έσπευσαν δύο ασθενοφόρα, ένα από το κέντρο υγείας Καναλακίου κι ένα από το ΕΚΑΒ Μεσοποτάμου.

Οι νεκροί εργάτες είναι ένας 39χρονος Ελληνας από χωριό της Πρέβεζας κι ένας 40χρονος αλλοδαπός. Ο τραυματίας της τραγωδίας που σημειώθηκε στην Χόχλα, είναι σε καλύτερη κατάσταση και η ζωή του δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ο 39χρονος Ελληνας ήταν από τον Μύτικα Πρέβεζας και ήταν πατέρας τριών παιδιών. Η σωρός του Ελληνα όσο και του άτυχου Αλβανού, που επίσης έχασε την ζωή του θα μεταφερθούν στα Ιωάννινα για νεκροψία-νεκροτομή. Ο τρίτος εργάτης που ήταν στο σημείο, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Onprevezanews.gr, έχει τραύματα στα αυτιά και διακομίσθηκε στα Ιωάννινα. Πρόκειται για έναν 49χρονο Ελληνα, κάτοικο Καστροσυκιάς Πρέβεζας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA