Μενού
  • Α-
  • Α+

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στην Πρέβεζα από την ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε σε μονάδα εκτροφής πέστροφας, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο άνθρωποι, ένας 41χρονος Ελληνας και ένας 49χρονος Αλβανός, ενώ τραυματίστηκε ακόμη ένας εργαζόμενος. Ολα φαίνεται πως έγιναν κατά τη διάρκεια εργασιών οξυγονοκόλλησης στο κτίριο, με τους εργαζομένους να χρησιμοποιούν μπουκάλες προπανίου, όταν από αδιευκρίνιστο μέχρι στιγμής λόγο σημειώθηκε έκρηξη. Οι δύο εργαζόμενοι βαριά τραυματισμένοι μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Καναλακίου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν πληροφορίες, ένας εκ των νεκρών εργαζομένων, ένας 39χρονος Ελληνας, είναι πατέρας τριών ανήλικων παιδιών και κατάγεται από τον Μύτικα, Αιτωλοακαρνανίας. Η έρευνα της Αστυνομίας για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το εργατικό δυστύχημα είναι σε εξέλιξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρεις εργάτες ανήκαν σε εξωτερικό συνεργείο και όχι στην επιχείρηση που εδρεύει στην Πρέβεζα. Πήγαν να κάνουν ηλεκτροσυγκόλληση υλικών σε φρεάτιο και πλέον οι Αρχές κάνουν έρευνα, για να διαπιστωθεί αν είχαν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα. Ηδη έχουν συλληφθεί ο 62χρονος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, μαζί με τον 39χρονο, που την ώρα του δυστυχήματος ήταν υπεύθυνος. Σε κάθε περίπτωση η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη με τους αυτόπτες μάρτυρες να παραμένουν σοκαρισμένοι. Η έκρηξη ήταν τόσο δυνατή που έβγαλε από τα σπίτια τους κατοίκους των γύρω περιοχών. Στο σημείο έφτασαν άμεσα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, πυροσβεστικά και περιπολικά οχήματα όπου απέκλεισαν την επιχείρηση.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA