Μενού
  • Α-
  • Α+

Την ταυτοποίηση του άνδρα που δολοφονήθηκε σήμερα τα ξημερώματα στην οδό Αλκμήνης 107, στα Πετράλωνα, ως δράστη της διπλής απόπειρας ανθρωποκτονίας στην πλατεία Βάθης που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής, ανακοίνωσε η Αστυνομία. Οπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ «εξιχνιάσθηκε η απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος δύο αλλοδαπών που διαπράχθηκε προχθές 2/9/2022 στην πλατεία Βάθης. Ταυτοποιήθηκε ο δράστης που πρόκειται για τον αλλοδαπό που δολοφονήθηκε πρωινές ώρες σήμερα στα Πετράλωνα. Οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών την ανωτέρω ανθρωποκτονίας συνεχίζονται».

Οπως αναφέρουν πληροφορίες του Reader, στην ΕΛ.ΑΣ θεωρούν ότι η υπόθεση είναι ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ συμμοριών που κάνουν διακίνηση ναρκωτικών, ενώ η δολοφονία στα Πετράλωνα είναι αντίποινα για το περιστατικό με τους πυροβολισμούς στην πλατεία Βάθης. Ετσι, η ΕΛ.ΑΣ αναμένεται να στρέψει την προσοχή της στους δύο τραυματίες από την προχθεσινή επίθεση, με την εξέτασή τους να αναμένεται να ρίξει φως στη δράση των συγκεκριμένων συμμοριών και στα αίτια του «εμφύλιου» που έχει ξεσπάσει μεταξύ τους.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, ο άνδρας που δολοφονήθηκε στα Πετράλωνα φέρεται να είχε δεχθεί τουλάχιστον πέντε σφαίρες από τους αγνώστους που τον προσέγγισαν και τον εκτέλεσαν. Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τους δράστες της σημερινής δολοφονικής επίθεσης. Νωρίτερα, σήμερα Κυριακή (4.9) είχε γίνει γνωστό πως είχε ταυτοποιηθεί από το τμήμα Ανθρωποκτονιών το θύμα της δολοφονικής επίθεσης στα Πετράλωνα. Πρόκειται για Κούρδο με τουρκικό διαβατήριο, ο οποίος στο παρελθόν έχει απασχολήσει τις Αρχές για υπόθεση κατοχής ναρκωτικών ουσιών

Οι δύο εκτελεστές «γάζωσαν» τον άνδρα με τουλάχιστον 15 σφαίρες, οι 5 εκ των οποίων τον βρήκαν στο θώρακα και στο πρόσωπο. Οπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Reader, υπήρξε αρχικά λογομαχία μεταξύ θύματος και εκτελεστών, οι δράστες καταδίωξαν πεζή τον νεαρό και τον εκτέλεσαν πυροβολώντας τον καταμεσής του δρόμου λίγα μέτρα πιο κάτω. Τους αστυνομικούς της Ασφάλειας που ερευνούν την υπόθεση, τους προβληματίζει το γεγονός πως από τη μέση και πάνω ήταν γυμνός, ενώ στην τσέπη του εκτός από το κινητό του τηλέφωνο είχε και 5.000 ευρώ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA