Μενού
  • Α-
  • Α+

Στον Ευαγγελισμό νοσηλεύεται η γυναίκα που εντοπίστηκε αιμόφυρτη σε πεζοδρόμιο της Κυψέλης. Ολα ξεκίνησαν στις 23:00 της Κυριακής όταν κάτοικοι της περιοχής άκουσαν έναν δυνατό θόρυβο και λίγο αργότερα είδαν μια γυναίκα μέσα στα αίματα και γυμνή από τη μέση και πάνω στο πεζοδρόμιο των οδών Κυψέλης και Ζακύνθου.

Διαβάστε ακόμη: Ομαδικό βιασμό κατήγγειλε 16χρονη στην Αθήνα - Κατέθεσε μήνυση ο πατέρας της

Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε τη γυναίκα και τη μετέφερε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός. Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα προκειμένου να διαπιστωθεί για το αν πρόκειται για ατύχημα, εγκληματική ενέργεια ή απόπειρα αυτοκτονίας

Τι ερευνά η Αστυνομία

Κόσμος που βρισκόταν εκείνη τη στιγμή στην Κυψέλη πλησίασε τη γυναίκα και είδε πως ήταν γυμνή από τη μέση και πάνω και έφερε τραύματα - πιθανότατα από μαχαίρι -, ενώ δίπλα της βρέθηκε και ένα αιχμηρό αντικείμενο. Μάλιστα, το πεζοδρόμιο ήταν γεμάτο αίματα, όμως η γυναίκα συνέχιζε να ανασαίνει, έστω και με δυσκολία. Η γυναίκα φέρεται να έχει τρεις με τέσσερις μαχαιριές.

Άμεσα έφτασε στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο παρέλαβε το θύμα, ενώ αστυνομικές δυνάμεις απέκλεισαν την περιοχή και διεξάγουν έρευνες, ενώ έρευνες πραγματοποιούνται και στο διαμέρισμά της. Πάντως, επειδή το διαμέρισμά της είναι κοντά, η Αστυνομία ερευνά όλα τα ενδεχόμενα, ακόμη και αυτό της πτώσης από μπαλκόνι.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA