Μενού
  • Α-
  • Α+

Πριν καλά καλά καταλαγιάσει η οργή για τον ανεκδιήγητο πρώην αντιδήμαρχο Ζίτσας στα Γιάννενα και τον θάνατο του κακοποιημένου γαϊδουριού ένα νέο περιστατικό κακοποίησης ζώου έρχεται να συνταράξει. Αυτή τη φορά οδηγός αγροτικού αυτοκινήτου στη Μύκονο είχε δέσει με σχοινί άλογο και κινείτο στον κεντρικό δρόμο του νησιού. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star το περιστατικό συνέβη στην επαρχιακή οδό Μυκόνου-Ανω Μεράς, στο ύψος της Φτελιάς, με κατεύθυνση προς τη χώρα.

Εκπληκτοι οι άλλοι οδηγοί που κινούνταν στον ίδιο δρόμο, πίσω από το αγροτικό έβλεπαν το σοκαριστικό θέαμα, ωστόσο, κανείς δεν φέρεται να επενέβη ή να καλέσει τις Αρχές. Φιλοζωικά σωματεία που ευαισθητοποιήθηκαν ύστερα από τη δημοσίευση του βίντεο θα καταγγείλουν το περιστατικό στην Αστυνομία ζητώντας την ταυτοποίηση και τον εντοπισμού του ασυνείδητου ιδιοκτήτη του αλόγου, τον οποίο θέλουν διακαώς να δουν ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA