Μενού
  • Α-
  • Α+

Σύζυγος καρκινοπαθή από τη Θεσσαλονίκη καταγγέλλει πως ογκολόγος από το Θεαγένειο Νοσοκομείο της ζήτησε 10.000 ευρώ για φάρμακο που θα έφερνε από τις ΗΠΑ. Η Μεταξούλα Βασιλείου υποστήριξε ότι ο γιατρός παρακολουθούσε τον σύζυγό της για τρία χρόνια μετά τη διάγνωση με καρκίνο στον πνεύμονα. Μιλώντας στον ΑΝΤ1, η κυρία Βασιλείου είπε πως οι γιατροί αφαίρεσαν τον αριστερό πνεύμονα του συζύγου της αλλά έκτοτε έχει μεταστάσεις. «Η τελευταία μετάσταση που έκανε στον ισοφάγο ήταν τον Απρίλιο και τότε μας είπε για αυτό το φάρμακο που κυκλοφορεί στην Αμερική, και αν θέλουμε να το παραγγείλουμε, μέσω φαρμακευτικής θα μεσολαβούσε ο ίδιος το οποίο θα στοίχιζε 10.000 ευρώ», είπε. 

Διαβάστε ακόμη: Γιώργος Τράγκας: Απορρίφθηκε η προσφυγή της Μαρίας Καρρά κατά της δήμευσης της περιουσίας της

Η καταγγελία για το φάρμακο 

Σύμφωνα με την κυρία Βασιλείου, ο ογκολόγος είπε στο ζευγάρι ότι το φάρμακο θα έρθει στην Ελλάδα σε 3-4 μήνες, αλλά θα είναι μάλλον αργά. Ζήτησε επίσης να καταβάλουν το ποσό στον προσωπικό του τραπεζικό λογαριασμό, προκειμένου να τους φέρει το φάρμακο, ωστόσο το φάρμακο δεν ήρθε ποτέ. Το ζευγάρι απευθύνθηκε στην δικηγόρο Δέσποινα Ποϊριατζίδου, η οποία επικοινώνησε με τον γιατρό. Στην συνομιλία τους παραδέχτηκε ότι το φάρμακο δεν υπάρχει και τα χρήματα τα πήρε για προσωπική του χρήση. Σύμφωνα με την κυρία Ποϊριατζίδου πληροφορήθηκαν ότι ο συγκεκριμένος γιατρός παραιτήθηκε από το Θεαγένειο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA