ΚΟΙΝΩΝΙΑ
05/09/2022 15:03

Θεσσαλονίκη: Καταγγελία για ογκολόγο που ζήτησε 10.000 ευρώ για ένα φάρμακο

Σύζυγος καρκινοπαθή καταγγέλλει πως ογκολόγος από το Θεαγένειο Νοσοκομείο της ζήτησε 10.000 ευρώ για φάρμακο που θα έφερνε από τις ΗΠΑ - Ζήτησε να καταβάλουν το ποσό σε προσωπικό λογαριασμό

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Θεσσαλονίκη: Καταγγελία για ογκολόγο που ζήτησε 10.000 ευρώ για ένα φάρμακο
Πηγή: Shutterstock
Ανάγνωση:

Σύζυγος καρκινοπαθή από τη Θεσσαλονίκη καταγγέλλει πως ογκολόγος από το Θεαγένειο Νοσοκομείο της ζήτησε 10.000 ευρώ για φάρμακο που θα έφερνε από τις ΗΠΑ. Η Μεταξούλα Βασιλείου υποστήριξε ότι ο γιατρός παρακολουθούσε τον σύζυγό της για τρία χρόνια μετά τη διάγνωση με καρκίνο στον πνεύμονα. Μιλώντας στον ΑΝΤ1, η κυρία Βασιλείου είπε πως οι γιατροί αφαίρεσαν τον αριστερό πνεύμονα του συζύγου της αλλά έκτοτε έχει μεταστάσεις. «Η τελευταία μετάσταση που έκανε στον ισοφάγο ήταν τον Απρίλιο και τότε μας είπε για αυτό το φάρμακο που κυκλοφορεί στην Αμερική, και αν θέλουμε να το παραγγείλουμε, μέσω φαρμακευτικής θα μεσολαβούσε ο ίδιος το οποίο θα στοίχιζε 10.000 ευρώ», είπε.

Διαβάστε ακόμη: Γιώργος Τράγκας: Απορρίφθηκε η προσφυγή της Μαρίας Καρρά κατά της δήμευσης της περιουσίας της

Video Loading...

Η καταγγελία για το φάρμακο

Σύμφωνα με την κυρία Βασιλείου, ο ογκολόγος είπε στο ζευγάρι ότι το φάρμακο θα έρθει στην Ελλάδα σε 3-4 μήνες, αλλά θα είναι μάλλον αργά. Ζήτησε επίσης να καταβάλουν το ποσό στον προσωπικό του τραπεζικό λογαριασμό, προκειμένου να τους φέρει το φάρμακο, ωστόσο το φάρμακο δεν ήρθε ποτέ. Το ζευγάρι απευθύνθηκε στην δικηγόρο Δέσποινα Ποϊριατζίδου, η οποία επικοινώνησε με τον γιατρό. Στην συνομιλία τους παραδέχτηκε ότι το φάρμακο δεν υπάρχει και τα χρήματα τα πήρε για προσωπική του χρήση. Σύμφωνα με την κυρία Ποϊριατζίδου πληροφορήθηκαν ότι ο συγκεκριμένος γιατρός παραιτήθηκε από το Θεαγένειο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΦΑΡΜΑΚΑ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ