Μενού
  • Α-
  • Α+

Με εμφανή τα σημάδια της επίθεσης., η 49χρονη Χριστίνα μίλησε για τις στιγμές τρόμου που έζησε όταν ο πρώην σύζυγός της, της έριξε καυστικό υγρό στη Μεσσήνη. «Ούρλιαζα από τους πόνους, φώναζα βοήθεια, έτρεξα μέσα στο μαγαζί να ρίξω νερό στο πρόσωπό μου. Ήρθε από το πλάι, με πιάνει από μπροστά, η επίθεση κράτησε εννιά λεπτά. Κρατούσε ένα πανί ποτισμένο με υγρό και προσπαθούσε να μου κλείσει το στόμα» είπε η Χριστίνα. 

Διαβάστε ακόμη: Καστοριά: Πυροβολισμοί ανάμεσα σε ψαράδες μέσα στη λίμνη - Μάλωσαν για τα δίχτυα

«Ήμουν πεσμένη κάτω, με έπιασε από τα μαλλιά, με τράβηξε και όταν πήγα να σηκωθώ μου έριξε το καυστικό υγρό. Από το δεξί μάτι δεν έβλεπα καθόλου, ήταν πάρα πολύ πρησμένο», ανέφερε η 49χρονη στον ALPHA και επεσήμανε ότι «τα παιδιά μας έχουν βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση. Κινδύνευσε η ζωή της μητέρας τους και ο πατέρας τους είναι στη φυλακή».

«Πόνεσα πολύ, καιγόμουν»

Η Χριστίνα βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής μαζί με τον δικηγόρο της, Ανδρέα Θεοδωρόπουλο. «Καθώς πήγαινα στην δουλειά μου, μέσα στο σκοτάδι, πετάχτηκε ένας άνθρωπος από το πουθενά και μου επιτέθηκε. Απ’ότι κατάλαβα κάτι είχε στα χέρια του, σαν πανί το οποίο ήταν ποτισμένο με κάποιο υγρό και προσπάθησε να μου κλείσει το στόμα, δεν τον άφησα να τα καταφέρει, πάλεψα μαζί του για 8 με 10 λεπτά», ανέφερε η γυναίκα. 

«Είχα το κινητό μου στα χέρια και στη συνέχεια κάλεσα τον εργοδότη μου, με άκουγε ότι φώναζα, απλά δεν ήξερε που είμαι και τι γίνεται. Προφανώς θύμωσε (ο πρώην σύζυγος) με την κλήση αυτή και την ώρα που με τράβηξε από τα μαλλιά που πέταξε στο πρόσωπο υγρό οξύ το οποίο είχε σε ένα δοχείο», συμπλήρωσε. «Πόνεσα τόσο πολύ, καιγόμουν, ήταν σαν να μου είχαν βάλει φωτιά, είχα τρομερούς πόνους», είπε περιγράφοντας τις δύσκολες στιγμές που έζησε μετά την επίθεση με καυστικό υγρό. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA