Μενού
  • Α-
  • Α+

«Πάνω από όλα είχε την Αρετή. Την είχε ερωτευτεί και υπέφερε» λέει ο παππούς του Mad Clip, έναν χρόνο μετά το τροχαίο που αφαίρεσε τη ζωή του δημοφιλούς καλλιτέχνη. Οπως λέει, από μικρός αγαπούσε τη μουσική ενώ καταγγέλλει πως από τα χρήματα που είχε κερδίσει βρέθηκαν μόλις 8.200 ευρώ. «Είναι μεγάλη η απώλεια του γιου μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε να τιμήσει τη μνήμη του παιδιού μας. Ενα μεγάλο ευχαριστώ στους φανς του γιου μας που τον αγάπησαν τόσο, όσο τους αγάπησε και αυτός», είπε ο πατέρας του Mad Clip. 

Διαβάστε ακόμη: Mad Clip: Πραγματοποιήθηκε το ετήσιο μνημόσυνο - Η συγκίνηση του πατέρα και η συμβουλή στην αδερφή του Άσπα

«Ανέβηκε ψηλά και μας πίκρανε όλους. Κάθε βράδυ του λέω “καληνύχτα Παναγιώτη μου”. Η γιαγιά και ο παππούς έχουν συντροφιά τις φωτογραφίες του Mad Clip. «Τον είχα πάντα κοντά, εγώ τον προστάτευα και μου έλεγε “γιαγιά μου σε λατρεύω”. Θα τον θυμάμαι έτσι», λέει η γιαγιά στον ALPHA. Εναν χρόνο μετά τον θάνατο του εγγονού του, ο παππούς του Mad Clip λέει πως από μικρός ήταν αφοσιωμένος στη μουσική. Ισχυρίζεται πως μία γυναίκα έπαιξε καταλυτικό ρόλο στη ζωή του εγγονού του: «της είχε βγάλει και τραγούδι. Αφού αυτή έλεγε ότι ήταν μία απλή γνωριμία, γιατί δεν το έλεγε από την αρχή του παιδιού; Γιατί το έφτασε μέχρι εκεί να υποφέρει. Εμένα μου είχε πει το 2021 “αν χωρίσω με την Αρετή δεν θα αντέξω”». 

Τα χρήματα που είχε μαζέψει ο Mad Clip δεν έχουν βρεθεί ακόμα, λέει ο παππούς: «Ολα τα λεφτά του Παναγιώτη είναι 8.200. Τι έγιναν; Ο Παναγιώτης έπρεπε να είχε ένα εκατομμύριο ευρώ. Χάλασε 500.000 – 600.000 – 700.000 ευρώ. Πού πήγαν αυτά τα λεφτά;». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA