Μενού
  • Α-
  • Α+

Εκτός κινδύνου νοσηλεύονται οι τραυματίες του ατυχήματος στο λούνα παρκ Allou Fun Park στου Ρέντη, οι οποίοι τραυματίστηκαν όταν το βαγόνι στο οποίο επέβαιναν τους πέταξε κυριολεκτικά στον αέρα και για καλή τους τύχη προσγειώθηκαν σε θάμνους κι όχι σε τίποτα σίδερα ή στο τσιμέντο... Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν βγει στο προσκήνιο διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο, ενώ η κατάστασή τους δεν εμπνέει ανησυχία. Μέχρι στιγμής έχει γίνει μία προσαγωγή, αυτή του υπεύθυνου του πάρκου αναψυχής και διασκέδασης.

Το ατύχημα έγινε σε τρενάκι που κάνει κυκλική πορεία περνά μέσα από το νερό. Σύμφωνα με τις καταγγελίες παρευρισκομένων, σε κάποιο σημείο η στάθμη του νερού ήταν χαμηλότερη του προβλεπόμενου, καθώς σε εκείνο το σημείο τα βαγόνια φρέναραν λόγω της πρόσκρουσης στο νερό. Αυτό δεν συνέβη λόγω της χαμηλής στάθμης, με αποτέλεσμα το τρένο να φύγει με ορμή στην κατηφόρα όπου οδηγούσε στην πλατφόρμα νερού κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να εκσφενδονιστούν τα 4 άτομα που επέβαιναν σε αυτό και να προσγειωθούν στους θάμνους.

Οι υπεύθυνοι της εταιρείας ξεκαθάρισαν αργότερα ότι το τρενάκι δεν εκτροχιάστηκε, όπως είχε γίνει γνωστό αρχικά και πραγματογνώμονες αναμένεται να διεξάγουν έρευνα προκειμένου να αποκαλυφθεί η αίτια του ατυχήματος με τους 4 τραυματίες που γλίτωσαν τα χειρότερα. Σημειώνεται ότι διοικητής του αστυνομικού τμήματος Νίκαιας, μετά το περιστατικό μετέβη στο νοσοκομείο για να δει τους τραυματίες.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA