Μενού
  • Α-
  • Α+

Τα αίτια του θανάτου του 19 μηνών κοριτσιού που μέσα σε λίγες ωρες από τη μεταφορά του στο νοσοκομείο με απώλεια συνείδησης, διασωληνώθηκε και κατέστη εγκεφαλικά νεκρό με αποτέλεσμα να φύγει από τη ζωή την Δευτέρα στην Πάτρα, θα αναζητηθούν μέσω της νεκροτομής που θα διενεργηθεί κι άλλων ιστολογικών εξετάσεων, την ώρα που ιατρικοί παράγοντες θεωρούν ως πιθανότερη αιτία θανάτου, την εκδήλωση κάποιας εγκεφαλοπάθειας με ραγδαία εξέλιξη, σύμφωνα με το thebest.gr. 

Η συνοικία της Αγίας Τριάδας όπου μένει η οικογένεια που έχει ένα ακόμη παιδάκι 5 ετών, είναι σοκαρισμένη. Το παιδί μεταφέρθηκε εσπευσμένα την περασμένη Πέμπτη στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας με απώλεια συνείδησης. Σε λίγες ώρες η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και μεταφέρθηκε διασωληνωμένο στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ρίου, όπου οι γιατροί δεν μπόρεσαν να κάνουν πολλά αφού ήταν ήδη εγκεφαλικά νεκρό.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA