Μενού
  • Α-
  • Α+

Γόνος γνωστής οικογένειας στον χώρο της ένδυσης ο 35χρονος που έπεσε στο κενό από τον 3ο όροφο στην τέντα του 1ου ορόφου της πολυκατοικίας της οδού Τσακάλωφ στο Κολωνάκι, γεμίζοντας τον δρόμο με χαρτονομίσματα. Βρέθηκαν πάνω του πάνω από 50.000 ευρώ. Οι πληροφορίες αναφέρουν οτι το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας εχει αποκλειστεί, η εκδοχή της απόπειρας αυτοκτονίας συγκεντρώνει μικρές πιθανότητες και το σενάριο που εξετάζεται είναι η πτώση του γνωστού Αθηναίου να οφείλεται σε ατύχημα.

Ο ένοικος που μυστηριωδώς προσγειώθηκε στην τέντα του διαμερίσματος του 1ου ορόφου,είναι ένα πολύ γνωστό πρόσωπο στην κοσμική Αθήνα, γόνος μεγάλης επιχειρηματικής οικογένειας στον χώρο της ένδυσης που η πορεία του τις τελευταίες δεκαετίες είναι επιτυχημένη. Πλέον, οι αστυνομικοί περιμένουν, αν και δεν σημειώθηκε τραυματισμός να συνέλθει απο το σοκ και να δώσει εξηγήσεις για την περίεργη πτώση απο το διαμέρισμα της οδού Τσακάλωφ. Οι αστυνομικοί αναμένουν το «πράσινο φως» από τους γιατρούς για να του πάρουν κατάθεση, κάτι που αναμένεται να γίνει τις επόμενες ώρες και να αποσαφηνιστούν τα αίτια του ατυχήματος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA