Μενού
  • Α-
  • Α+

Δύο νέα περιστατικά κακοποίησης ζώων βλέπουν το φως της δημοσιότητας λίγες μόνο μέρες μετά την κακοποίηση του μικρού γαϊδαράκου στη Ζίτσα.  Στα Μέγαρα κάτοικοι είδαν έντρομοι ένα γαϊδούρι να περιφέρεται με κομμένο πόδι και άμεσα ειδοποίησαν την αστυνομία και τις φιλοζωικές οργανώσεις, όπως αναφέρει ρεπορτάζ του Mega. Το ζώο θα υποβληθεί σε θεραπεία που θα διαρκέσει 15 μέρες ενώ θα τρώει θρεπτικές τροφές αφού ήταν υποσιτισμένο, περίπου 30 κιλά κάτω από το φυσιολογικό του βάρος, ενώ είναι μόλις 13 μηνών.

Στην Καβάλα ένας άνδρας έδεσε ένα αβοήθητο μικρό ζωάκι και άρχισε να το σέρνει στο δρόμο. Το περιστατικό σημειώθηκε την Παρασκευή το βράδυ. Στο βίντεο ακούγονται τα σχόλια «Τι σέρνει εκεί; Σκυλί είναι;», μέσα από το αυτοκίνητο στο οποίο βρίσκονται οι δύο νέοι που κατήγγειλαν τον άνδρα. Μάλιστα, προσπάθησαν να τον σταματήσουν, αλλά δεν τα κατάφεραν γιατί έτρεξε μέσα στα χωράφια. Κατόπιν τα δυο νεαρά άτομα πήγαν στην Αστυνομία και κατήγγειλαν το περιστατικό και ο άνδρας συνελήφθη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA