Μενού
  • Α-
  • Α+

Θύμα σεξουαλικής επίθεσης από άγνωστο άνδρα καταγγέλλει ότι έπεσε μία 16χρονη στο Μαρούσι. Η έφηβη υποστηρίζει πως κατέβηκε στο γκαράζ του σπιτιού της για να πάρει το ποδήλατο όταν την πλησίασε ένας άνδρας, την ακινητοποίησε, της έκλεισε το στόμα και άρχισε να την θωπεύει στον μηρό. 

Διαβάστε ακόμη: Επιτυχία των Ενόπλων Δυνάμεων: Πώς έπεσε στα χέρια της Eλλάδας τουρκικό drone

Παρά το αρχικό σοκ η κοπέλα κατάφερε να αντιδράσει και δάγκωσε τον άγνωστο άνδρα στο χέρι. Με αυτό τον τρόπο κατάφερε να διαφύγει και να βάλει τις φωνές. Στη συνέχεια ο άγνωστος έσπευσε να εξαφανιστεί ενώ η κοπέλα κάλεσε την αστυνομία. Κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της εξακολουθούσε να βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και δεν μπόρεσε να δώσει περιγραφή του άγνωστου άνδρα. Την υπόθεση έχει αναλάβει το τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έχει ξεκινήσει η συλλογή υλικού από τις κάμερες της περιοχής προκειμένου να διαπιστωθεί πως ο άγνωστος μπήκε στο υπόγειο γκαράζ αλλά και πως κατάφερε να διαφύγει.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA