ΚΟΙΝΩΝΙΑ
07/09/2022 20:57

Καλάβρυτα: Το GPS οδήγησε Γερμανούς τουρίστες στο γκρεμό - Απίστευτες εικόνες από το βαρύ όχημα να κρέμεται

Μόνο ως θαύμα μπορεί να χαρακτηρίσει κανείς το πώς σώθηκαν οι τέσσερις Γερμανοί τουρίστες με το βαρύ όχημά τους να κρέμεται έτοιμο να πέσει σε χαράδρα - Ο δρόμος υποχώρησε, ενώ λίγο πριν είχαν ακολουθήσει οδηγίες του GPS

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Καλάβρυτα: Το GPS οδήγησε Γερμανούς τουρίστες στο γκρεμό - Απίστευτες εικόνες από το βαρύ όχημα να κρέμεται
(Πηγή: www.kalavrytanews.com)
Ανάγνωση:

Απίστευτη περιπέτεια για μια παρέα τεσσάρων Γερμανών τουριστών στα Καλάβρυτα, όταν το βαρύ όχημά τους παραλίγο να πέσει σε χαράδρα! Ακολουθώντας τις οδηγίες του GPS βρέθηκαν σε έναν επικίνδυνο και ουσιαστικά αδιάβατο χωματόδρομο που οδηγούσε από την Ιερά Μονή Μακελλαριάς Καλαβρύτων προς το χωριό Λαπαναγοί. Στην προσπάθειά τους να διασχίσουν το δρόμο, καθώς ούτε αναστροφή μπορούσαν να κάνουν, ο δρόμος υποχώρησε και το όχημά τους βρέθηκε να αιωρείται κυριολεκτικά πάνω από χαράδρα που οδηγεί στον ποταμό Σελινούντα, σύμφωνα με το kalavrytanews.

Διαβάστε ακόμη: Γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου: Τέλος τα διακοσμητικά φώτα από το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου

Στο σημείο έσπευσαν άντρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαβρύτων και του Αστυνομικού Τμήματος της περιοχής και έδεσαν το όχημα για να μην πέσει ωστόσο η ανέλκυσή του ήταν εξαιρετικά δύσκολη. Η κατασκευή του δρόμου αυτού που συνδέει την Ιερά Μονή Μακελλαριάς με Λαπαναγούς και από εκεί με την Αιγιάλεια έχει «κολλήσει» στη γραφειοκρατία μεταξύ υπηρεσιών με τα κονδύλια για την κατασκευή του να είναι εγκεκριμένα, αλλά να... αναμένουν υπογραφές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ