Μενού
  • Α-
  • Α+

Σάλος έχει δημιουργηθεί με το περιστατικό που διαδραματίστηκε σε καφέ στην Καβάλα το πρωί του περασμένου Σαββάτου, όταν ιδιοκτήτρια καφέ έπεσε θύμα ξυλοδαρμού επειδή άργησε να πάει σε 45χρονο και την παρέα του την παραγγελία τους. Η γυναίκα μίλησε για την επίθεση που δέχθηκε στην ΕΡΤ, εξηγώντας πως δεν έχει ζήσει κάτι αντίστοιχο άλλη φορά. «Δεν θα δεχόμουν με τίποτα να με ακουμπήσει ο οποιοσδήποτε» αναφέρει.

Διαβάστε ακόμη: Allou Fun Park: «Πετάχτηκαν σαν σφαίρες», λέει δικηγόρος τραυματία – Ποια είναι η κατάσταση των τραυματιών

Παράλληλα, τόνισε πως της έκανε ιδιαίτερη εντύπωση η στάση της μητέρας του «νταή» που ενώ ο γιος της χειροδίκησε, αυτή με τον τρόπο της τον επιβράβευσε, ενώ όπως είπε, την έβριζε κιόλας. Στη συνέχεια μάλιστα περιέγραψε πως η μητέρα του 45χρονου «αφήνιασε» όταν είδε το δικό της παιδί να βγαίνει έξω. «Τον τραβούσα για να μην του κάνει και κακό». Μόνο αυτό δεν περίμενα να μου συμβεί» συνέχισε. «Αυτό που συμβούλευα μια ζωή στο παιδί μου ήταν ποτέ να μη σηκώσει χέρι σε άνθρωπο και δη σε γυναίκα. Αυτό είναι άνανδρο» είπε τέλος.

Από το υλικό που δημοσιεύτηκε φαίνεται πως το κλίμα ήταν τεταμένο μεταξύ των δύο και κατά τη διάρκεια του λεκτικού διαπληκτισμού τους ο 45χρονος επιτέθηκε στην γυναίκα, χτυπώντας την στο πρόσωπο με εκείνη να απαντά με τον ίδιο τρόπο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA