Μενού
  • Α-
  • Α+

Τη στιγμή που ο Στάθης Παναγιωτόπουλος βρίσκεται στην Αλόννησο απομονωμένος από όλους, στην Αθήνα μια δημοσιογράφος βρίσκεται σε σκέψεις για το αν θα μηνύσει τον πρώην τηλεπαρουσιαστή για δημοσίευση προσωπικών στιγμών της στο Διαδίκτυο.

Διαβάστε ακόμη: Σάκης Ρουβάς: Viral στο TikTok ο ξέφρενος χορός του στη συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού

Σύμφωνα με πληροφορίες του ANT1, η συγκεκριμένη γυναίκα βρισκόταν σε επαφή κάποτε μαζί του και ο ίδιος τη φωτογράφισε εν αγνοία της. Πλέον, είναι παντρεμένη κι έχει και ένα μικρό παιδί. Η δημοσιογράφος βρίσκεται σε επικοινωνία με γνωστό δικηγορικό γραφείο για να προβεί στις ανάλογες ενέργειες. 

Πιο συγκεκριμένα, μετά τις καταιγιστικές αποκαλύψεις για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, κινητοποιήθηκε να μιλήσει με το πρώτο θύμα για να δει αν υπάρχει υλικό και με εκείνη. Πράγματι, υπήρχαν φωτογραφίες και με την ίδια, αλλά επειδή φοβάται μην τυχόν διαρρεύσει το όνομά της, σκέφτεται την επόμενη κίνησή της. Στις φωτογραφίες φαίνεται μόνο το σώμα της και γι' αυτό ακόμα δεν ξέρει αν θα κάνει μήνυση. Η δίκη του Στάθη Παναγιωτόπουλου για τη δημοσιοποίηση των ροζ βίντεο πρώην ερωτικών του συντρόφων ξεκινά τον Σεπτέμβριο του 2023. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA