Μενού
  • Α-
  • Α+

Συνεχίζονται οι έρευνες για να διαπιστωθούν τα αίτια του ατυχήματος με τέσσερις τραυματίες στο Allou Fun Park. Οι κάμερες ασφαλείας δεν έχουν καταγράψει κάποιο βίντεο που να δείχνει πώς έφυγαν από το τρενάκι τα παιδιά και τώρα ο πραγματογνώμονας καλείται να δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα για το ατύχημα στο Allou Fun Park. 

Διαβάστε ακόμη: Ωρωπός: Το δικηγορικό γραφείο του Κούγια αναλαμβάνει την οικογένεια του διανομέα που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Ο ανεξάρτητος πραγματογνώμονος, που όρισε ο εισαγγελέας, θα μεταβεί το αργότερο μέχρι την Παρασκευή στο σημείο του ατυχήματος για τη διερεύνηση της υπόθεσης. Τα ερωτήματα που καλείται να απαντήσει ο πραγματογνώμονας είναι:

  • Υπήρξε πρόβλημα στην αντλία παροχής νερού στο τρενάκι, με αποτέλεσμα να πέσει η στάθμη;
  • Το συγκεκριμένο παιχνίδι είχε συντηρηθεί σωστά;
  • Τηρείτο το πρωτόκολλο ασφαλείας για τους επιβαίνοντες στα βαγόνια;
  • Είχαν γίνει κατά το προηγούμενο διάστημα όλες οι προβλεπόμενες επιθεωρήσεις και έλεγχοι; 

Η κατάσταση της υγείας των τραυματιών από το ατύχημα στο Allou Fun Park

Πάντως, και τα τέσσερα άτομα, σύμφωνα με πληροφορίες, θα νοσηλευτούν για τουλάχιστον ένα 24ωρο ακόμα στο νοσοκομείο. Πιο σοβαρή είναι η κατάσταση της υγείας της 21χρονης, η οποία παραμένει στη ΜΕΘ με σοβαρά τραύματα στο θώρακα και τον πνεύμονα. Στην 21χρονη έγινε μετάγγιση αίματος. Ένας ακόμα νεαρός, 24 χρονών, βρίσκεται στο νοσοκομείο με ρήξη σπλήνας, ενώ η τρίτη της παρέας, 24 χρονών νοσηλεύεται με διάσειση.

Τι υποστηρίζει η Allou Fun Park

Με μια νέα ανακοίνωση, η διοίκηση του Allou Fun Park, δια του πληρεξούσιου δικηγόρου, Μιχαλη Δημητρακοπουλου, αναφέρει χαρακτηριστικά πως βρίσκεται στο πλευρό των τεσσάρων τραυματιών που διακομίστηκαν στο νοσοκομείο, οι δύο εξ αυτών με σοβαρά τραύματα. Η ανακοίνωση του Allou Fun Park αναλυτικά:

«Στην πολυετή λειτουργία του πάρκου ψυχαγωγίας δεν είχε συμβεί ποτέ κάποιο ατύχημα, γιατί τηρούνταν πάντοτε ευλαβικά οι όροι και οι προδιαγραφές ασφαλούς διεξαγωγής των ψυχαγωγικών παιγνίων. Στους συχνούς- πυκνούς ελέγχους των αρμοδίων δημοσίων αρχών δεν διαπιστώθηκε κάποια παράβαση. Στην παρούσα χρονική στιγμή εκφράζουμε δημόσια την ειλικρινή και βαθιά λύπη μας για τους τραυματισμούς ,που συνέβησαν στις εγκαταστάσεις μας , ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και είμαστε στο πλευρό των τραυματισμένων. Ηδη δώσαμε εντολή στον πληρεξούσιο δικηγόρο μας, Μιχάλη Δημητρακόπουλο, να έρθει σε άμεση επικοινωνία με τους πληρεξούσιους δικηγόρους των τραυματισθέντων, ώστε να προσφέρουμε την αναγκαία βοήθεια στους εντολείς τους. Η άνω πρωτοβουλία μας εκπορεύεται εκ λόγων ηθικού καθήκοντος και δεν συνιστά παραδοχή υπαιτιότητας. Προέχει να γίνουν καλά οι τραυματισθέντες και είναι βέβαιον ότι τα θεσμικά όργανα της πολιτείας θα διαφωτίσουν κάθε πτυχή αυτού του θλιβερού συμβάντος».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA