Μενού
  • Α-
  • Α+

Νέα στοιχεία για το ατύχημα στο Allou Fun Park, που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν τέσσερα παιδιά, δύο εκ των οποίων σοβαρά, έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Η παρέα των τεσσάρων νεαρών που επέβαιναν στη βάρκα υποστηρίζουν πως δεν φρενάρισε στο σημείο όπου έπρεπε, επειδή δεν υπήρχε αρκετό νερό, με αποτέλεσμα να εκτροχιαστεί. Σύμφωνα με το MEGA, οι αστυνομικοί που μετέβησαν αρχικά στην κλήση που έγινε το βράδυ του ατυχήματος στο Allou, ανέφεραν ότι ο εκπρόσωπος του λούνα παρκ τους ενημέρωσε από την αρχή ότι υπάρχει πρόβλημα τόσο με την στάθμη όσο και με την αντλία του νερού. Άρα είναι προφανές ότι οι αστυνομικοί δεν υπήρχε περίπτωση να γνωρίζουν τέτοιες λεπτομέρειες από την αρχή, εκτιμά ο αστυνομικός συντάκτης, Βασίλης Λαμπρόπουλος, καθώς και η ταχύτητα με την οποία έδωσε ο υπάλληλος αυτήν την πληροφορία έκανε την αστυνομία να πιστεύει ότι μπορεί να είχε υπάρξει κι άλλη βλάβη, ίσως παλιότερα.

Διαβάστε ακόμη: Allou Fun Park: «Δεν ήμασταν όρθιοι, πήγαμε στο λούνα παρκ για να περάσουμε καλά» - Τι λέει τραυματίας

Για το σημείο του ατυχήματος, ο δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι στο συγκεκριμένο μέρος το νερό αρχίζει να αναβλύζει -λειτουργώντας σαν φρένο-  και η αντλία όπου παρέχει το νερό, μάλλον είχε κάποια μηχανική βλάβη ή κάποια διακοπή ρεύματος. Αντιθέτως στο άλλο παρόμοιο σημείο της διαδρομή του βαγονέτου η αντλία φαίνεται να δούλευε κανονικά και για αυτό ακριβώς δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα σε αυτό το σημείο της διαδρομής.

Allou Fun Park: Δεν υπάρχουν κάμερες λόγω προσωπικών δεδομένων

Ο Βασίλης Καπερνάρος, δικηγόρος των τραυματιών και ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, δικηγόρος του λούνα παρκ μίλησαν για το ατύχημα. Ο κ. Καπερνάρος αποκάλυψε για το ατύχημα: «Έχω μάρτυρες, αξιόπιστους, ότι εκτός από το εισιτήριο που έπρεπε να κόβουν στην είσοδο, υπήρχε εκεί και μία κάμερα που βιντεοσκοπούσε και κατέγραφε την πορεία του βαγονέτου, ώστε μετά χρηματικού αντιτίμου τις πωλούσε η εταιρεία». Επιπλέον ο κ. Καπερνάρος ανέφερε ότι έχει βάσιμες πληροφορίες ότι το επίμαχο υλικό υπάρχει περίπτωση να έχει καταστραφεί και ενημέρωσε ότι αυτή την στιγμή η έρευνα είναι σε φάση διορισμού πραγματογνώμονα, μπορεί ακόμα να διοριστούν και δύο πραγματογνώμονες  για να αρχίσει η έρευνα.

Από την άλλη ο κ. Δημητρακόπουλος, δικηγόρος του λούνα παρκ υποστήριξε: «Ο ιδιοκτήτης δεν επιρρίπτει ευθύνη στους τραυματίες και αν αυτό έκανε η εκπρόσωπος Τύπου είναι μεγάλο λάθος. Η μόνη υπεύθυνη φωνή είναι του ιδιοκτήτη και εμένα, ως πληρεξουσίου δικηγόρου. Η εντολή που έχω είναι να επικοινωνήσω με τον κ. Καπερνάρο και τον κ. Καρυδομάτη και να συνδράμουμε σε οτιδήποτε αφορά αυτά τα παιδιά, σε ό,τι πρόβλημα υπάρχει και θα είμαστε δίπλα τους». Η απάντηση στο τι συνέβη πραγματικά θα υπάρξει κατόπιν της έρευνας που θα γίνει από τους εμπειρογνώμονες. Επιπλέον ο κ. Δημητρακόπουλος ξεκαθάρισε ότι κάμερες δεν υπάρχουν, λόγω προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA